+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oegstgeest.

MBO 3 Woonbegeleider voor 24-36 uur te Oegstgeest Oegstgeest

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Diverszorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.666 - € 3.981 p/m
  • 13e maand, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?
Je zult gaan werken op een nieuwe locatie van Diverszorg in Oestgeest. Locatie Endegeest is een beschermd -woonvoorziening voor 29 cliënten welke 7 dagen per week, 24 uur per dag, woonbegeleiding biedt aan ex-gedetineerden, zodat zij zo succesvol mogelijk kunnen integreren in onze samenleving. Je zult werkzaam zijn in een team; bestaande uit 1 locatiemanager en circa 12 begeleiders. Dit betekent dat je onderdeel wordt van een leuk klein team en echt mee kan groeien met de organisatie. Zo zul je onder andere betrokken worden bij de werkwijze, de methodiek en het organiseren van het zorgaanbod. Je zult werken in roosterdienst met wisselende diensten en de locatiemanager is je direct leidinggevende.

Als MBO 3 Woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en aanbrengen van structuur, in de directe omgeving van cliënten, die te maken hebben met multi-problematiek. Doordat jij het netwerk van cliënten activeert en versterkt, kan een client zijn of haar doelstellingen behalen en bevorderd dit de zelfstandigheid van de cliënt. Je werkt wijkgericht en samen met het netwerk.
Daarnaast zorg je samen met je collega's voor een leefbaar, prettig en gezond leefklimaat op de locatie, Je draagt bij aan de sfeer, hebt aandacht voor de groep en aandacht voor de volgende stap van cliënten. Je weet wat er in de groep speelt en begeleid bijvoorbeeld huiselijke groepsactiviteiten, zoals spelletjes en gezamenlijk eten.

Wij werken daarbij volgens begeleidingsmethodiek situationeel begeleiden. Wij gebruiken deze methodiek in de aansturing van het team en in de begeleiding van ons cliënten.

Gevraagd

Wie ben jij?
  • Je hebt een relevant MBO-diploma niveau 3 in de zorg- of welzijnssector.
  • Je hebt kennis en ervaring van en met de doelgroep en van de werkwijzen en procedures.
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook goed coördineren en samen werken met anderen.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, waarbij tact, geduld en inlevingsvermogen het bijzonder belangrijk zijn.
  • Je beschikt over sterkte communicatieve vaardigheden en kunt mensen goed stimuleren.
  • Tot slot sta je stevig in je schoenen en ben je flexibel.


Aanbod

Wat krijg je van ons?
Een leuke baan die veel voldoening geeft en waar jij echt het verschil kan maken voor mensen Om ervoor te zorgen dat je qua werk/privé goed in balans bent, houden we zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van werktijden en dagen. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat jij je thuis voelt in onze organisatie bieden wij je daarom;
  • Een salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 6 (€2.666,- tot €3.981,-) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Per 1 juli krijg je nog een loonsverhoging van 4%.
  • Een tijdelijk contract voor 24 tot 36 uur met uitzicht op vast dienstverband. Het aantal uur stemmen we samen af op jouw beschikbaarheid. We hebben diverse diensttijden; dagdienst 08:00- 16:30 uur, avonddienst 14:00 -22:30 uur , slaapdienst 22:00-08:30 uur.
  • Ontvang je een Individueel Keuzebudget( IKB) ter hoogte 18%. Je kunt dit bedrag bijvoorbeeld als vakantiegeld of een 13e maand laten uitkeren of er extra verlofuren mee kopen.
  • Ontvang je daarnaast nog een loopbaanbudget van 1,5% die je kunt inzetten voor vitaliteit en ontwikkeling.
  • Ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Om je goed op weg te helpen en je te ondersteunen in je verdere ontwikkeling hebben wij een inwerkprogramma en bieden wij ook diverse opleidingen aan.
  • We vinden het belangrijk elkaar te ontmoeten en persoonlijk te leren kennen. We organiseren dan ook regelmatig bijeenkomsten, borrels, uitjes.
  • Tot slot ontvang je een warm welkom in onze groeiende organisatie waar je mee kan bouwen aan de organisatie om samen verder te groeien.
De sollicitatieprocedure voor deze functie bestaat uit een eerste en tweede sollicitatiegesprek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Daarnaast zijn een Verklaring Omtrent Gedrag(VOG) en referentiecheck onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem gerust contact op met Michal Ben David, corporate recruiter, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 416 428 08.
Voor vragen over de functie ? Neem gerust contact op met Samantha Smith, locatiemanager Endegeest, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 416 280 05.

Uren

24 - 36 uur
Het aantal uur stemmen we samen af op jouw beschikbaarheid.

Salaris

€ 2.666 - € 3.981 p/m
salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 6 op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Per 1 juli krijg je nog een loonsverhoging van 4%.

Bedrijfsomschrijving

Diverszorg is een jonge, enthousiaste en groeiende zorginstelling. In Oegstgeest bieden wij woonbegeleiding aan voor ex- gedetineerden. Daarnaast leveren wij onder andere in Amersfoort en Den Haag ambulante begeleiding en huishoudelijke hulp (thuiszorg) aan zorgvragers. Onze visie is om bij te dragen aan een multiculturele en harmonieuze samenleving. Bij ons staan dan ook de wensen en behoeften van de client centraal en kijken we nauwlettend naar de cultuur-sensitieve situatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in