+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oirlo.
Laad meer vacatures

Horeca bijbaan La Place de Wuust Oirlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vermaat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 3 - 16 uur
  • Junior

Aanbod

  • Bijbaan
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hey 16-plusser, Naast je studie op zoek naar een toffe bijbaan? Kom aan de slag bij La Place De Wuust. Jij weet met je enthousiasme en open persoonlijkheid onze gasten blij te maken.

Jouw werkplek


Welkom bij ons bruisende snelwegrestaurant langs de A73 in Oirlo!Geniet van heerlijke broodjes, smakelijke soepen, verse salades en onze speciale pizza-stand. Laat je verleiden door de verse sapjes en kom tot rust bij ons koffiestation. Of je nu onderweg bent of even wilt ontspannen, wij verwelkomen zowel zakelijke reizigers als leisure gasten. Gelegen langs de snelweg, maar ook bereikbaar via een idyllisch bospad. Ontdek ons levendige restaurant en laat je verwennen door ons enthousiaste team van 20 medewerkers. We zijn dagelijks geopend van 8:00 tot 21:00 uur, met werktijden variërend tussen 7:00 en 21:30 uur. Kom langs en proef de gastvrijheid bij ons snelwegrestaurant!
Jouw team


Wij hebben een team van 20 collega's vol enthousiasme en plezier in het werk. Hier eten is niet alleen lekker, maar ook gezellig!
Jouw functie


Na of voor een schooldag in de studiebanken heb je nog wat uren over om te werken, dat komt goed uit want jij bent aan het sparen voor die leuke vakantie, PlayStation, nieuwe outfit of ander doel. Je komt binnen en nadat je hebt bij gekletst met je collega’s, ben je klaar om te knallen. Het ene moment ruim je de tafels af en maak je het buffet netjes en het andere moment smeer je een lekker broodje of bedien jij de kassa. De gasten zijn enorm tevreden met je vriendelijke service; tijdens jouw dienst heb je een paar dikke complimenten gekregen en sluit je de dag tevreden af.

Jouw ingrediënten


  • Je bent 16 jaar of ouder.
  • Je bent een avonddienst en een dienst in het weekend beschikbaar wanneer dit van je wordt verwacht.
  • Jij gaat altijd net dat stapje verder, vooral als het om service en gastvrijheid gaat.
  • Jij bent een foodie die blij wordt van onze lovable La Place gerechten.
  • Je hebt er plezier in om met mensen om te gaan, jouw collega’s vinden het elke dag fijn om met jou samen te werken.

Benefits:

  • Jouw manager kijkt samen met jou naar flexibele werktijden die perfect passen bij jouw schoolrooster.
  • Een competitief salaris en leuke Vermaat extra's.
  • Een gezellig team en de kans om waardevolle werkervaring op te doen die goed staat op je cv.
  • Ben jij door deze baan helemaal verliefd op La Place en wil je na je studie of opleiding graag bij ons blijven werken? Dat kan! Wij hebben diverse opleidingsmogelijkheden waarmee jij je carrière bij ons op naar een hoger niveau kunt tillen.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze  Social Return  pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

Voorwaarden
Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en evt. een voordelig fietsplan!

Academy
Naast een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap kun je een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen.

Benefits at work
Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.

Onboarding
Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.

Vermaat Vol Verrassingen
Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

En nog veel meer....
En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...
Jouw werkgever

De smaken van Vermaat

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren
    Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via deze website door het invullen van het sollicitatieformulier.

  • Eerste gesprek
    We hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.

  • Tweede gesprek
    Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.

  • Aanbod
    Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

  • Aan de slag
    We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in