+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vertegenwoordiger Precisielandbouw Noord-Brabant Oisterwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Green Resource Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij Vantage Agrometius kun je aan de slag als Vertegenwoordiger Precisielandbouw in Noord-Brabant. In deze rol help je boeren en loonwerkers met het toepassen van precisielandbouw. Je bouwt nieuwe relaties op en onderhoudt bestaande. Ook geef je producttrainingen en presentaties. Je krijgt veel vrijheid in je werk, een leaseauto, laptop en mobiele telefoon. Een leuke, baan waarin je anderen helpt en enthousiast maakt. Op zoek naar een inspirerende baan? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

De opdrachtgever

Vantage Agrometius, opgericht in 2010, is een vooraanstaand en innovatief bedrijf met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Als exclusief importeur van toonaangevende merken zoals Trimble, Veris en OptiSurface, biedt Vantage Agrometius een alles-in-één oplossing voor precisielandbouw. Sinds 2015 is Vantage Agrometius onderdeel van Royal Reesink NV. Zij streven naar het opbouwen van langdurige relaties met partners, dealers en eindgebruikers door hoogwaardige precisielandbouwproducten te leveren, ondersteund door uitmuntende service. Vantage Agrometius omarmt uitdagingen en lost praktijkvragen pragmatisch en efficiënt op, waardoor ze een essentiële positie in de markt hebben verworven.


Functieomschrijving

Als Vertegenwoordiger Precisielandbouw Noord-Brabant bij Vantage Agrometius sta jij centraal in het bedienen van onze eindgebruikers en potentiële nieuwe klanten die precisielandbouw willen toepassen. Met jouw expertise en enthousiasme ga je in gesprek met boeren en loonwerkers uit de regio, waarbij uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Of het nu gaat om het efficiënter omgaan met het GPS-systeem of het verhogen van de opbrengst in de landbouw, jij biedt op maat gemaakte oplossingen die het verschil maken.

Jij vindt het leuk om nieuwe relaties op te bouwen en huidige relaties te onderhouden bij zowel potentiële als bestaande klanten. In deze dynamische rol ondersteun je tevens onze dealers bij advies- en verkoopgesprekken, waarbij jouw technische kennis en commerciële vaardigheden het verschil maken. Je adviseert klanten over de diverse mogelijkheden van precisielandbouw en helpt hen bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien sta je hen bij in het implementeren van onze innovatieve precisielandbouw oplossingen, zodat zij het maximale uit hun landbouwactiviteiten kunnen halen.

Als Vertegenwoordiger Precisielandbouw vind je het leuk om voor een groep mensen te spreken. Je geeft producttrainingen en verzorgt interessante presentaties voor studieclubs en andere geïnteresseerden, waarmee je anderen enthousiast maakt voor de mogelijkheden van precisielandbouw.


Wij bieden
  • Een afwisselende baan met volop uitdagingen;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid om te bepalen hoe je agenda eruitziet;
  • Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst;
  • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond;
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
Wij vragen
  • Je beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis en affiniteit met de landbouwsector;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je hebt een proactieve houding en een commerciële instelling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in