+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oisterwijk.

.NET Developer ID-Solutions Oisterwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als .NET Developer krijg je de unieke kans om een essentiële rol te spelen in het opzetten van een innovatieve identificatieapplicatie, een project dat bijdraagt aan de authenticiteit van belangrijke documenten. Je werkt in een team met een sterke reputatie op het gebied van expertise en innovatie. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het volledige ontwikkelproces, van vereisten tot implementatie, waarbij jouw technische vaardigheden en creativiteit centraal staan. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als .NET Developer kom je te werken aan een gloednieuwe applicatie voor identificatie. Dit project biedt een zeldzame kans om iets vanaf de basis op te bouwen binnen een team dat bekend staat om zijn expertise en innovatieve aanpak. Jouw verantwoordelijkheid als .NET Developer omvat het volledige ontwikkelingsproces: van het definiëren van vereisten tot het implementeren van de software. Je zult identificatie koppelen aan certificeringen, een essentiële taak die bijdraagt aan het waarborgen van de authenticiteit van belangrijke documenten zoals rijbewijzen en professionele certificaten. Jouw technische vaardigheden, creativiteit en inzicht zijn cruciaal voor het succes van dit project.

In deze functie wordt van jou een diepgaande expertise in .NET verwacht, evenals het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Jouw analytische vaardigheden en vermogen om complexe problemen op te lossen zijn essentieel.



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau; 
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen .NET; 
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • Communicatieve vaardigheden zijn een pré. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.500,- en de €4.500,- op basis van een 38-urige werkweek; 
  • Aanvullend toegang tot een collectieve spaarpot; 
  • Maar liefst 38 vakantiedagen; 
  • Laptop en telefoon naar eigen keuze; 
  • Flexibiliteit in de mogelijkheid tot thuiswerken; 
  • Toegang tot een fitnessabonnement om in topvorm te blijven! 


Bedrijfsomschrijving

Een handtekening zetten wanneer je een pakketje ontvangt, jezelf identificeren voor een concert of inloggen op je internetbankieren. Dagelijks worden we gevraagd om ons digitaal te identificeren, zonder dat we bewust zijn van de handelingen die daarachter schuil gaan. Deze onderneming in Oisterwijk bouwt dagelijks aan deze handelingen middels softwareoplossingen voor ID-solutions. Mede dankzij de software die zij bouwen kunnen persoonsgegevens op een efficiënte manier gecontroleerd worden, en kan jij je tikkie met slechts één druk op de knop betalen. Deze software kan gemakkelijk worden ingezet voor toegangssystemen, maar ook voor overheidsinstanties die burgers identificeren.Deze organisatie is een echte voorloper en zijn marktleider binnen hun vakgebied. Een high tech organisatie met grote klanten al DHL, BMW en zelfs het Koningshuis. Zij werken aan uitdagende maatwerk projecten, bijvoorbeeld aan een complex toegangssysteem voor DHL. Een ander indrukwekkend project heeft plaatsgevonden tijden de kroning van Koning Willem-Alexander. Tijdens deze kroning zijn alle bezoekers gecontroleerd met de software van dit bedrijf. Zij hebben hier zelfs een lintje gekregen. Kortom hier werk je als .NET Developer niet alleen technisch uitdagend maar zeker ook met maatschappelijke impact.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in