+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oldebroek.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Toegangstechniek Oldebroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je elke dag iets nieuws doen? Dan is deze baan perfect voor jou! Als Servicemonteur in de toegangstechniek zorg je dat automatische deuren altijd werken. Je krijgt veel vrijheid, een eigen bus en gereedschap. Ook helpen we je groeien in je werk. Plus, we hebben leuke teamuitjes en een speciale startdag. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij klaar voor een dynamische en zelfstandige uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Droom je ervan elke dag opnieuw op avontuur te gaan en klanten te verrassen met jouw kennis? Dan is dit jouw kans! Ontdekt hoe je met jouw technische skills iedere dag weer een glimlach op het gezicht van onze klanten kunt toveren. Voor de regio Oldebroek zijn wij per direct op zoek naar een Servicemonteur binnen de toegangstechniek.


Organisatie

Wij houden we ons bezig met alles wat te maken heeft met automatische deuren, zowel voor winkels en kantoren als voor fabrieken. In ons team werken meer dan 200 collega's. Samen zorgen we ervoor dat de schuifdeuren, draaideuren, en tourniquetdeuren altijd perfect werken voor onze klanten. Deze klanten kom je overal tegen: denk aan winkels, kantoren en andere diverse bedrijven.

Wij zijn een hecht team dat graag de handen uit de mouwen steekt. We vinden drie dingen heel belangrijk: zelf de leiding nemen over je werk, altijd nieuwe dingen leren en eerlijk zijn tegen elkaar. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en altijd op je collega's kunt rekenen.

Om iedereen goed te laten starten, hebben we een speciale kennismakingsdag. Zo leer je iedereen kennen en weet je meteen hoe alles werkt. En we doen meer samen: elk jaar trappen we af met een nieuwjaarsbijeenkomst en regelmatig plannen we leuke uitjes!


Functie

Als servicemonteur bij ons, word je echt gezien als een zelfstandige ondernemer. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen stuk van Nederland, lekker dicht bij huis. Samen met andere monteurs in de buurt vorm je een team, en jullie krijgen steun van ons kantoor wanneer dat nodig is. Jouw hoofdtaak? Zorgen dat alle automatische deuren - of dat nu schuifdeuren, draaideuren of tourniquetdeuren zijn - bij de klanten in jouw regio altijd perfect werken. Je helpt klanten uit de brand als er iets stuk is en zorgt ervoor dat de deuren veilig blijven voor iedereen.

We hebben een slim systeem dat je helpt om te plannen wat je elke dag gaat doen. Maar weet je wat? Als jij vindt dat het anders moet, dan pas je het gewoon aan. Jij kent je klanten tenslotte het best en weet wat ze nodig hebben. Soms betekent dat advies geven over hoe ze hun deuren beter kunnen onderhouden of wanneer het tijd is voor nieuwe onderdelen. En ja, die offertes? Die maak je ook zelf. Je krijgt van ons een complete werkoutfit en een eigen bus, vol met al het gereedschap dat je nodig hebt. En we zorgen er zelfs voor dat je bus 's nachts wordt aangevuld met alles wat je de volgende dag nodig hebt.

En we stoppen niet bij een goede start. We hebben een trainingsprogramma klaarstaan dat je leert hoe je nog beter kunt communiceren met klanten en ze het beste advies geeft. Wil je verder leren en een echte specialist worden? Dat kan! Je kunt doorgroeien en dé go-to persoon worden voor bepaalde technische vragen in jouw regio.


Functie eisen

Wat we van je vragen:

  • Kennis en Skills: Je hebt een mbo-niveau in de richting van mechanica of elektrotechniek. 
  • Ervaring: Als je al eens eerder als monteur hebt gewerkt, zit je hier goed.
  • Rijbewijs: Je hebt rijbewijs B, zodat je zelf naar de klanten kunt rijden.
  • Bereidheid voor storingsdiensten: Soms moeten er buiten de gewone tijden klussen geklaard worden. Daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug.
  • Zelfstandigheid en Motivatie: Je kunt goed op jezelf werken, neemt initiatief en pakt dingen aan.
  • Klantvriendelijk en Flexibel: Je vindt het geen probleem om met klanten om te gaan en je aan te passen aan wat er nodig is.
  • Veiligheid voorop: Je hebt een VCA-certificaat of bent bereid deze via ons te behalen. 
  • Afstand: max 15/20 km van de locatie (Oldebroek)
Aanbod

Dit hebben we voor je in petto:

  • Een boeiende baan met kansen: Bij ons krijg je een spannende job waar je echt in kunt groeien. We zijn een vooruitstrevend bedrijf waar we als een team werken en waar jouw bijdrage ertoe doet.
  • Eerlijk loon voor goed werk: Je salaris hangt af van wat je al kunt en wat je al weet, tussen de € 2300,- en € 3100,- bruto per maand.
  • Tijd voor jezelf: Met 27 vakantiedagen plus nog eens 13 dagen die je vrij kunt opnemen, heb je zat tijd voor vakanties of die klusjes thuis.
  • Extraatjes in je portemonnee: Elke dag dat je werkt, krijg je €3,64 bovenop je salaris.
  • Blijven leren en groeien: We zien graag dat je beter wordt in wat je doet. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling en kun je doorgroeien, of je nu de volgende vakspecialist of manager wilt worden.
  • Voor later: We hebben een goede pensioenregeling vanaf dag één.
  • Jouw ideeën tellen: Heb je een goed idee of zie je hoe iets beter kan? Wij staan open voor jouw inbreng!
Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in