+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oldenzaal.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als productiemedewerker in een dynamisch team! Je krijgt de kans om met machines te werken, eindproducten te controleren en topkwaliteit te leveren. Je werkt in een 2 ploegen systeem, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien in je werk. Als je van aanpakken weet, goed in een team kunt werken en graag uitdagingen aangaat, is dit de perfecte kans voor jou. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de productiemedewerker die we zoeken in Oldenzaal? Klaar voor een uitdagende 40-urige werkweek , waar inzet en prestaties beloond worden met uitzicht op een vast contract? Dit is je kans om voor de langere duur deel uit te maken van ons dynamische team! In je rol als productiemedewerker, ben je verantwoordelijk voor het bedienen van machines tot aan het controleren van eindproducten, allemaal gericht op het produceren van topkwaliteit. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen, kunt zelfstandig werken en gaat elke uitdaging gedreven aan. Maar het allerbelangrijkste: je weet dat teamwork essentieel is voor succes. Voel je de energie bij het lezen van deze vacature? Grijp de kans om het verschil te maken. Solliciteer vandaag nog en switch naar een carrière vol groeimogelijkheden.

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een stimulerende functie met groeimogelijkheden en een competitief salaris van €2000 bruto per maand? Dan sluit onze vacature perfect bij jou aan. Wij zoeken een fulltime Productiemedewerker en bieden je de kans om te groeien en te leren. Je krijgt uitgebreide opleidingsmogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen en er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. De balans tussen werk en privé vinden we zeer belangrijk bij Timing. Je werkt in een 2 ploegen systeem. De ene week werk je maandag tot en met donderdag van 06:00 tot 17:00 en vrijdags vrij. De andere week werk je van maandag tot en met donderdag van 17:00 tot 24:00. En de vrijdag van 09:00 tot 20:00. Wij geloven in de kracht van mensen die doen. Dus, ben jij een doener en wil jij voor een langere tijd aan de slag? Met de mogelijkheid tot overname bij goed functioneren? Reageer dan snel op deze vacature! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.

Wij vragen:

Ben jij die enthousiaste en betrouwbare productiemedewerker die we zoeken voor onze klant in Oldenzaal? Bij Timing waarderen we inzet en nauwgezetheid. We zijn op zoek naar iemand die ons team fulltime - 40 uur per week - kan versterken. Jij bent mogelijkerwijs onze ideale kandidaat als je: 💪 In staat bent om fysieke arbeid te verrichten;
👁 Beschikt over een scherp oog voor detail;
👩🏼‍🤝‍👩🏼 Een teamspeler bent die ook zelfstandig kan werken;
📣 Over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
Als dit bij jou past, dan kunnen we niet wachten om jou te verwelkomen in ons dynamische team.

Waar ga je werken:

Kom het team versterken bij een klant in Oldenzaal! Hier krijg je de kans om een essentiële rol te spelen als Productiemedewerker binnen een welvarend en toekomstgericht bedrijf. Met onze missie om de beste matches te maken, draag jij bij aan het succes van de organisatie. In een dynamisch en ondersteunend team zul je werken in een positieve en inspirerende sfeer. Samen zetten we stappen vooruit. Waar wacht je nog op?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in