+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Tekenaar Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Technisch Tekenaar in Oldenzaal werk je aan het aanpassen en uitbreiden van de ondergrondse infrastructuur. Je gebruikt verschillende tekenprogramma's om gegevens nauwkeurig te verwerken. Je bent belangrijk voor het up-to-date houden van de ondergrondse netdata. Ook werk je veel samen met collega's en externe partijen, zoals aannemers en gemeenten. Jouw werk zorgt ervoor dat projecten goed verlopen en doelen worden bereikt. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Als jij Technisch inzicht hebt, affiniteit hebt met de ondergrondse infra, enigszins ervaring hebt met technisch tekenen, woonachtig bent in de omgeving van Oldenzaal en bij een aannemer wil werken, dan is dit de perfecte job voor jou!


Wat ga je doen?

Als Technisch Tekenaar in Oldenzaal ben je een onmisbare schakel binnen een dynamisch projectteam dat zich toelegt op diverse projecten gericht op het aanpassen en uitbreiden van de ondergrondse infrastructuur. Je hebt de belangrijke verantwoordelijkheid om nauwkeurig alle gegevens en informatie met betrekking tot deze aanpassingen te verwerken in verschillende tekenprogramma's, zoals AutoCAD, Smallworld, of andere GIS-systemen. Jouw precisiewerk zorgt ervoor dat de ondergrondse netdata constant up-to-date is, wat van cruciaal belang is voor de netbeheerders om de infrastructuur efficiënt te beheren.

Naast je rol als data-verwerker, onderhoud je ook intensief contact zowel intern als extern met diverse belanghebbenden. Intern betekent dit regelmatige vergaderingen met collega's, vooral voor grootschalige projecten, waarbij je samenwerkt om de voortgang te bespreken en eventuele uitdagingen aan te pakken. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met de werkvoorbereiding, monteurs en andere interne teams om ervoor te zorgen dat alle tekeningen en plannen voldoen aan de vereisten en specificaties.

Extern onderhoud je contact met verschillende externe partijen, waaronder aannemers, gemeenten en andere stakeholders. Dit omvat het afstemmen van plannen, het verkrijgen van de nodige vergunningen en het coördineren van werkzaamheden op locatie. Jouw communicatieve vaardigheden en vermogen om effectief samen te werken met diverse belanghebbenden dragen bij aan het soepele verloop van de projecten en het behalen van de gestelde doelen.

Kortom, als Technisch Tekenaar in Oldenzaal speel je een essentiële rol in het waarborgen van de nauwkeurigheid en actualiteit van ondergrondse netdata, terwijl je tegelijkertijd een brug slaat tussen interne teams en externe partners voor een succesvolle uitvoering van projecten binnen de ondergrondse infrastructuur.



Gevraagd

De Technisch Tekenaar die wij zoeken heeft intrinsieke motivatie. Jij vindt namelijk de techniek zo leuk dat het je hobby is. Uiteraard vragen we ook ervaring in onze branche en als Tekenaar. Als je dit niet hebt, nodigen we je alsnog van harte uit om te solliciteren. Wellicht kunnen wij wat voor je betekenen. Als je de volgende punten meeneemt, is dat een grote plus:

  • Minimaal afgeronde mbo- opleiding in de richting van techniek;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • Ontwikkelde computervaardigheden.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €3.200,- tot €3.800,-;
  • Vakantiebijslag van 8,33%;
  • Vakantiedagen plus adv-dagen conform geldende cao van de opdrachtgever;
  • Pensioenopbouw via Tecforce;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in