+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oldenzaal.
Laad meer vacatures

Medewerker foodbedrijf Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Bij PrePain, een grote bakkerij, zoeken we enthousiaste mensen voor productiewerk. Je gaat helpen met het inpakken, controleren en schoonmaken van broden. Ook geef je ondersteuning bij het bakken en los je eventuele problemen op. Het is een baan waar je veel kunt leren en doorgroeien. Het werk is in ploegendiensten, ook in het weekend. Je krijgt een goed uurloon en toeslagen voor bepaalde tijden. Dit is een kans om deel uit te maken van een team dat elke dag zorgt voor heerlijk vers brood. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Zie jij jezelf al werken bij PréPain en heb je altijd al interesse gehad in productiewerk? Ligt hier jouw passie? Dan zoeken wij jou!  Pré Pain is een ervaren en professionele bakkerij voor bake-off broodproducten en ze richten zich op de (inter)nationale foodretail en foodservice markt.

Wij bieden:

Een leuke functie doorgroeimogelijkheden! De productie is grotendeels geautomatiseerd en de werkzaamheden bestaan onder andere uit het inpakken en het controleren van de broden. Ook dien je ondersteuning te geven aan de bakkers in de bakkerij en actief te helpen bij eventuele storingen aan de lijn en wisselingen van producten. Daarnaast zijn schoonmaakwerkzaamheden aan de lijn onderdeel van de werkzaamheden. Wij bieden een bruto uurloon van €13.27. Bruto uurloon: € 13,27 Vanaf 18:00 uur heb je recht op een toeslag van 134%: € 17,78 bruto per uur. Tussen 00:00-03:00 uur is de toeslag 137%: € 18,18 bruto per uur. en in het weekend vanaf zaterdagavond 18:00 uur en de gehele zondag geldt er een toeslag van 200%: € 26,54 bruto per uur Bij PréPain zijn de diensten als volgt geregeld: Ochtenddienst: 05:50 uur – 13:50 uur Middagdienst: 13:50 uur – 21:50 uur Nachtdienst: 21:50 uur – 05:50 uur Naast de geplande diensten, zal je ook gepland worden voor reservediensten op oproepbasis. Je wordt dan tussen onderstaande tijden gebeld om te komen werken. Er wordt verwacht dat je dan binnen één uur kunt werken. Word je opgeroepen, dan werk je het resterende gedeelte van de dienst uit. De oproeptijden zijn als volgt: 05:00 - 08:00 uur 13:00 - 16:00 uur 21:00 - 00:00 uur

Wij vragen:

Als medewerker productie controleer en bewaak jij het proces en de productkwaliteit door de gehele productie. Je gaat werken in een fabriek waar jij en je team verschillende werkzaamheden uitvoeren, hard werken en het werken met collega’s om deadlines te halen. Wat vragen wij? • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
• Je beheerst de Nederlandse taal;
• Je bent minimaal 3 dagen doordeweeks beschikbaar;
• Je hebt een flexibele inzetbaarheid. Daarnaast is het ook belangrijk dat je een pro actieve houding hebt en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is zeker een pre. Interesse? Solliciteer direct via de onderstaande gegevens en we benaderen je binnen 2 dagen.

Waar ga je werken:

Wie zijn wij? Onze opdrachtgever, PréPain is een van Europa’s grootste leveranciers van bakkerijproducten. Vanuit Oldenzaal, waar PréPain gevestigd is, worden dagelijks zowel nationale als internationale klanten bediend. Daarom kan worden gezegd dat PréPain een zeer ervaren en professionele bakkerij is voor bake-off broodproducten is! PréPain biedt een assortiment gebakken producten aan, waaronder stokbrood, baguettes, klein brood, grootbrood, etc. De producten worden gebakken in steenovens en zowel dagvers als diepvries geleverd. Kwaliteit staat dan ook erg hoog in het vaandel. Het bedrijf zorgt ervoor dat de klanten altijd goed gevulde schappen heeft. Bij PréPain wordt er 24/7 gewerkt, zowel in 5-ploegen, 3-ploegen en op flexibele basis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in