+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ommen.
Laad meer vacatures

Operator Ommen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 20,76 p/u

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een baan waar jij jouw technische inzicht kan inzetten? Dan is dit jouw kans! Jij kan namelijk aan de slag als operator bij TenCate in Nijverdal. Jij staat aan de machine en zorgt voor de beste kunstgras! Topbaan, toch? Dat dacht ik! Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een mooi salaris van €20,76!
  • Werken in de 5 ploegen
  • Baan voor langere tijd
  • Zekerheid! Urengarantie!
  • Doorgroeimogelijkheden tot procesoperator
  • Last but not least: Werkplezier!
Wie ben jij

Je hebt ervaring als operator! De kleinste afwijkingen in het productieproces wordt door jou opgemerkt. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Fulltime beschikbaar bent in 5 ploegen.
  • Ben je in bezit van je eigen vervoer naar locatie.
Wat ga je doen

Ik heb het natuurlijk net al kort benoemd. Kunstgras maken, maar wat is jouw rol daarin als operator? Jij bent verantwoordelijk voor de draaiende machines op verschillende lijnen. Je gaat de machines instellen, maar ook houd jij je bezig met het signaleren van problemen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle machines goed zijn bevoorraad. Maar" hoe werkt het nou " zie ik je denken? Nou, het begint allemaal bij een plastic bolletje wat in de machine gaat. De machine maakt er een draad van en jij zorgt er voor dat je de draadjes goed knipt en moet je op de juiste plek een knoop zetten. Lekker afwisselend hé!

Je werkt in de 5 ploegen, dus kun je lekker geniet van een lang weekend. Je werktijden zijn van 06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:30 en 22:30 tot 06:00.

Waar ga je werken

In Nijverdal hebben wij een heel mooi bedrijf staan. Ten Cate! Het is een internationaal bedrijf. Yeah that’s right! En ook nog eens het bedrijf dat heeft gezorgd voor het veld van Heracles. Vet he! Dat is nog niet alles.. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden, want jij kunt als operator doorgroeien tot procesoperator. Samenwerken is van belang bij TenCate , want samen zorgen jullie voor de beste kunstgras. Een hecht team met gezellige collega’s en veel werkplezier!

Sollicitatie

Over twee weken je eerste salaris ontvangen? Wacht dan niet en solliciteer snel als operator!We bellen je zo snel mogelijk op! Liever bellen op door jouw gekozen moment? Dat kan! Via de bevestiging van je sollicitatie kun je een bel-afspraak inplannen. Vragen? Ik kan je helpen! Mijn gegevens staan hieronder. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in