+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ommen.
Laad meer vacatures

Schilder Ommen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.850 p/m

Vacature in het kort

Bij Faber Personeel zoeken we een schilder die niet alleen goed is in zijn vak, maar ook graag een praatje maakt met klanten. Je werkt zowel binnen als buiten, doet verschillende klussen zoals schilderen, behangen en kleine reparaties. Je krijgt veel waardering voor je werk en maakt elke dag iets moois. Als je bij ons werkt, kun je kiezen hoe je pensioen geregeld wordt en krijg je de kans om cursussen te volgen. Plus, met ons spaarprogramma kun je punten verdienen voor leuke cadeaus of een weekendje weg. Benieuwd naar de mogelijkheden die deze functie biedt? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Voer jij als schilder je werk uit met passie en hecht jij waarde aan de kwaliteit van het werk dat jij aflevert bij particuliere klanten? Dan ben je bij Faber Personeel op het juiste adres! Wij hebben contact met verschillende opdrachtgevers in de regio, momenteel merken wij dat er veel vraag is naar een representatieve schilder die het leuk vind om een praatje te maken met de klanten waarbij jij de klus uitvoert. Als particulier schilder krijg jij te maken met verschillende soorten klanten waarbij je verantwoordelijk bent voor binnen- en buitenschilderwerk. Het werk is erg divers, naast het reguliere schilderwerk vind jij het ook niet erg om kleine houtrot reparaties aan te pakken en om af en toe een behangetje te plakken. Elke dag ga je met een voldaan gevoel naar huis, omdat jij vakwerk aflevert krijg je veel waardering van de klant en kijk je met trots naar het eindresultaat. Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande werkzaamheden? Lees dan snel verder!


Ben jij het?

Jij bent onze kandidaat als jij al enige ervaring hebt als schilder. Kan jij je daarnaast ook goed redden op sociaal vlak? Voor de klant is het namelijk fijn dat je ze voorafgaand aan het werk goed kunt informeren over wat je precies gaat doen. Omdat de werkzaamheden verspreid, liggen, is het handig als jij over in ieder geval een rijbewijs beschikt. Heb je ook eigen vervoer? Dat is alleen maar goed! Mocht je geen eigen vervoer hebben, dan kunnen we dit altijd bespreekbaar maken! Faber Personeel kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden.


Wat wij bieden

Voor deze functie als schilder bieden wij jou al een salaris van € 2.850,- bruto per maand. Heb jij veel ervaring als schilder dan kan dit bedrag ook hoger uitvallen. Laat jij zien dat jij een echte vak schilder bent en is er wederzijdse tevredenheid? Dan bieden wij jou graag een vast contract aan bij Faber Personeel! Goede vakkrachten zijn schaars en daarom willen wij jou graag aan ons binden. Bij Faber Personeel heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je aangesloten wilt zijn. Hierbij kun je kiezen uit het BPF Schilders pensioen of het Stipp pensioen. We gaan samen kijken naar wat het beste bij jou past en wij regelen het voor jou! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij op je plek zit, nu, maar ook over 5 jaar. Daarom biedt Faber Personeel jou de mogelijkheid om jaarlijks diverse cursussen te volgen om jou nog verder te ontwikkelen als schilder. Om onze waardering nog meer uit te spreken hebben we voor al onze schilders een spaarprogramma waarbij je kunt sparen voor leuke cadeaus, gereedschap maar je kan je spaarpunten ook inzitten om een weekendje weg te gaan. Per gewerkt uur bouw jij spaarpunten op die je op elk gewenst moment in kan zetten. Bij Faber heb je altijd een vast contactpersoon en vinden wij het zeer belangrijk om een goede band op te bouwen, daarom organiseren wij ieder jaar gezellige uitjes met de hele Faber familie!


Waar jij werkt

Het bedrijf waar jij komt te werken richt zich op alle vlakken van het particuliere schildersvak, hierbij kun je denken aan schilderwerk, sauswerk, glasvliesplakken, behangwerken, plaatsen van enkel- en dubbel glas, houtrotrenovatie en spuitwerk. Leuk en erg divers! Bij goed bevallen heb je ook de garantie om de hele winter door te werken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in