+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ommen.
Laad meer vacatures

Word een gewaardeerde chauffeur bij DirectChauffeurs! Ommen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Direct Chauffeurs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,16 - € 20,01 p/u

Vacature in het kort

Bij DirectChauffeurs draait alles om jou. We weten dat elke chauffeur anders is en andere dingen belangrijk vindt. Daarom luisteren we goed naar wat jij wilt en proberen we de perfecte baan voor je te vinden. We werken persoonlijk met je samen. We willen dat je blij bent en je goed voelt in je werk. We zoeken voor jou een baan die echt bij je past, voor een lange tijd. Geen zorgen over steeds nieuwe banen, maar een vaste plek bij een goed bedrijf. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Bij DirectChauffeurs sta jij centraal. We begrijpen dat elke chauffeur unieke behoeften en wensen heeft, daarom luisteren we aandachtig naar jouw verhaal en streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen jou en onze uitstekende werkgevers in de regio.

Waarom kiezen voor DirectChauffeurs? 

Persoonlijke benadering:

Jouw tevredenheid en comfort zijn onze prioriteit. We nemen de tijd om jou te leren kennen en zoeken naar banen die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Vaste banen:

Bij DirectChauffeurs helpen we je aan stabiele en langdurige werkgelegenheid. Geen gedoe met tijdelijke klussen - wij bemiddelen naar vaste posities bij gerenommeerde bedrijven in de regio.



Gevraagd

Bij DirectChauffeurs streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten aan onze opdrachtgevers. Daarom stellen we ook bepaalde eisen aan de chauffeurs die via ons bemiddeld worden. Hier zijn de belangrijkste criteria die we hanteren:

  • CE-rijbewijs: Alle chauffeurs die zich aanmelden bij DirectChauffeurs dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Dit is essentieel gezien de aard van het werk waarvoor we bemiddelen.
  • Ervaring: We geven de voorkeur aan chauffeurs met aantoonbare ervaring in het rijden met vrachtwagens van verschillende types. Ervaring in het transporteren van verschillende ladingen wordt ook gewaardeerd.
  • Veiligheidsbewustzijn: Veiligheid staat bij ons voorop. We zoeken chauffeurs die zich bewust zijn van de verkeersregels, zich verantwoordelijk gedragen op de weg en prioriteit geven aan veiligheid voor zichzelf en anderen.
  • Betrouwbaarheid: Punctualiteit en betrouwbaarheid zijn van cruciaal belang in de transportsector. We verwachten dat onze chauffeurs op tijd komen, zich houden aan afgesproken routes en leveringsschema's en zich flexibel opstellen wanneer dat nodig is.
  • Goede communicatieve vaardigheden: Aangezien we streven naar een persoonlijke benadering, zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk. Chauffeurs moeten in staat zijn om duidelijk te communiceren met zowel onze recruiters als met klanten en collega's op de weg.
  • Goed onderhouden voertuigen: Voor chauffeurs die hun eigen voertuig gebruiken, verwachten we dat deze goed onderhouden en veilig is voor gebruik op de weg. Regelmatig onderhoud en inspectie van het voertuig zijn noodzakelijk.

Door te voldoen aan deze eisen kunnen we ervoor zorgen dat onze chauffeurs niet alleen geschikt zijn voor de banen die we aanbieden, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de reputatie van DirectChauffeurs en onze opdrachtgevers.



Aanbod

Flexibiliteit:

Of je nu op zoek bent naar fulltime, parttime of zelfs weekendwerk, wij hebben mogelijkheden die bij jouw levensstijl passen. Jouw schema is belangrijk voor ons, en we streven ernaar om jouw werk en privéleven in balans te houden.

Professioneel team:

Ons team van ervaren recruiters staat klaar om jou te begeleiden door het hele proces. Van het vinden van de juiste baan tot het bieden van ondersteuning en advies - wij zijn er voor jou, altijd.



Bedrijfsomschrijving

Uitstekende werkgevers:We werken samen met topwerkgevers die bekend staan om hun respectabele behandeling van chauffeurs. Bij hen kun je rekenen op een eerlijke beloning, goede arbeidsvoorwaarden en een positieve werkomgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in