+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ommen.
Laad meer vacatures

Operator Ommen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkis / verder met werk

Gevraagd

  • 35 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,72 - € 15,74 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met machines en wil je bijdragen aan het maken van verpakkingen voor bekende merken? Dan is deze baan iets voor jou. Je werkt in een team dat zorgt voor de beste kwaliteit. Je begint in een 2-ploegendienst en kan later doorgroeien naar een 3-ploegendienst. Het bedrijf waar je komt te werken is al lang actief en staat bekend om hun kwaliteit en het gebruik van verschillende technieken. Ze helpen klanten altijd met de beste oplossingen. Plus, je komt terecht in een gezellig team waar successen gevierd worden. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan? Wil jij graag bijdragen aan het productieproces van verpakkingen voor de mooiste én grootste merken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever in Ommen zijn wij op zoek naar een operator die nauwkeurig te werk gaat en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je zult namelijk werken aan de machines voor de productiecyclus voor verpakkingen van merken als Rituals, Lancôme, L’Oreal en Grolsch. Om ervoor te zorgen dat deze merken uit kunnen gaan van de hoogste kwaliteit verpakkingen, ben je samen met je team verantwoordelijk voor het bedienen van de drukmachines, controleer en bewaak je de kwaliteit, identificeer en meld je problemen aan de machines, rapporteer je kwaliteitscontroles en storingen, maak je orders gereed voor verzending en draag je natuurlijk bij aan een schone en veilige werkomgeving.

Je zult starten in de 2-ploegen dienst, welke van 6.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 23.00 uur is. Na je inwerkperiode is het mogelijk om door te groeien naar de 3-ploegendienst, waarin een 35-urige werkweek standaard is.

De organisatie waar je werkzaam zult zijn kent haar oorsprong in de jaren ’70. Toen nog op een zolderkamer, waar stickers en shirts bedrukt werden. Inmiddels is de organisatie de grootste in de branche en bevinden zij zich in een groot, modern pand waar alle benodigdheden staan om aan alle wensen van de klanten te voldoen en hen de beste kwaliteit verpakkingen te kunnen bieden. Om dit te realiseren, beschikt de organisatie o.a. over de mogelijkheid voor het draaien van zeefdruk, foliedruk, digitale druk en staat er sinds kort een splinternieuwe metalliseer- en laklijn. Omdat de organisatie specialist is in het combineren van deze verschillende technieken, onderscheidt hen dit van andere organisaties in deze branche. Daarnaast kunnen zij met de snel veranderende markt meebewegen en is er altijd een oplossing te vinden voor de vraag van de klant.


Wij bieden
  • Een uurloon tussen de €14,72 en €15,74 op basis van ervaring;
  • Veel doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar de functie van voorman/vrouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Werken in een heel gezellig team waar de successen worden gevierd!
Wij vragen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Je gaat nauwkeuring te werk;
  • Ervaring is een pré, maar er zal altijd voldoende ondersteuning zijn om je alles te leren wanneer je dit nog niet hebt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in