+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oost West en Middelbeers.

Hardware Engineer Industriële Automatisering Oost West en Middelbeers

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.150 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In deze functie ontwerp en teken je elektronische apparatuur. Je maakt technische tekeningen en stuklijsten. Ook los je kleine elektrotechnische problemen op. Bij ons sta jij centraal. We vinden elk moment met jou belangrijk en helpen je de juiste plek te vinden. Je krijgt een goed salaris, drie trainingen per jaar en een opleidingsbudget. Ook hebben we leuke extra s, zoals een aandraagbonus. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Het verrichten van werkzaamheden m.b.t. het ontwerpen en tekenen van elektronische apparatuur en installaties. Het vervaardigen van technische (werk)tekeningen en samenstellingstekeningen. Het opstellen van stuklijsten en bestellijsten. Je bent verantwoordelijk voor de verzameling, het beheer en het (technisch) beoordelen van relevante projectdocumentatie. Je bent verantwoordelijk voor de verzameling en samenstelling van de documentatie t.b.v. de afnemer. Het oplossen van eenvoudige elektrotechnische problemen. Je werkt en rapporteert volgens de geldende normen en voorschriften.


Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons: een mooie baan bij onze opdrachtgever een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)


Ben jij het?

HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de industriële automatisering). Bij voorkeur minimaal twee jaar relevante werkervaring als Hardware Engineer. Ervaring met Eplan P8, ervaring met PLC/SCADA systemen, een flexibele instelling en een probleemoplossend vermogen, een goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal (is een pré). Je bent een behulpzame collega en je beschikt over een klantgerichte instelling.


Waar jij werkt

De organisatie waar jij gaat werken is specialist in industriële procesautomatisering en PLC netwerken. Je komt te werken op het hoofdkantoor. In totaal werken er ongeveer 80 specialisten, onder andere software application engineers, ontwerpen en programmeren voor diverse klanten wereldwijd besturingssoftware en nemen deze in bedrijf. Onze specialisten die de panelen bouwen en de hardware- en mechatronica engineers die ervoor zorgen dat de projecten turn-key worden aangeboden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in