+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oostburg.
Laad meer vacatures

Schoonmaakmedewerker Oostburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In deze functie ga je aan de slag als schoonmaakmedewerker op verschillende plekken in West-Zeeuws-Vlaanderen, zoals hotels en vakantiehuisjes. Je houdt van een schone omgeving en zorgt ervoor dat alles er netjes uitziet. Je werkt zelfstandig en soms in een team. Geen dag is hetzelfde, want je werkt op verschillende locaties. Je krijgt de kans om op tijdelijke basis te starten, met de mogelijkheid om voor lange tijd te blijven. Je werkt flexibel en kunt je eigen ideeën inbrengen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij een belangrijke rol speelt in een hygiënische omgeving? Het creëren van een schone en frisse omgeving, daar word jij blij van! Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar vriendelijke en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers!

Wat bieden wij jou
  • Werken op verschillende locaties!
  • Flexibele uren!
  • Allround werkzaamheden!
  • Ruimte voor eigen inbreng!
  • Zelfstandig en in teamverband aan de slag!
  • Tijdelijk met uitzicht op vast!
Wie ben jij

Jij bent een harde werker met oog voor detail. Je hebt een positieve en enthousiast instelling. Je vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een prettige en hygiënische omgeving voor jezelf en anderen. Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen. Maar het belangrijkste is de wil om te leren. Je steekt je handen graag uit je mouwen en gaat, samen met je collega's, voor het beste resultaat.

Wat ga je doen

Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van diverse ruimtes op verschillende locaties. Deze locaties vind je terug in West-Zeeuws-Vlaanderen. Denk hierbij aan hotels en vakantiehuisjes. Je zorgt ervoor dat alles er weer spic en span uitziet. Je verricht verschillende schoonmaakwerkzaamheden, zoals stofzuigen, dweilen en het reinigen van oppervlakken. Daarnaast houd je de voorraad van de schoonmaakmiddelen bij en rapporteer je eventuele bijzonderheden aan je leidinggevenden.

Waar ga je werken

Je komt te werken op verschillende locaties binnen West-Zeeuws-Vlaanderen. Geen dag is hetzelfde! De ene dag in een hotel, de andere dag op een camping aan de kust. Hierdoor krijg je veel afwisseling in je werk!

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in