+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterwolde (FR).
Laad meer vacatures

Aspirant Schilder Oosterwolde (FR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Jij bouwt, creëert en maakt als schilder de dromen van een ander waar. Ken jij of ben jij iemand die jij ook dit mooie vak gunt? Iemand die niet weet waar hij of zij moet beginnen, omdat hij of zij nu nog niet in het bezit is van de juiste ervaring en of de juiste opleiding als schilder? Een dochter, zoon, vriend, vriendin of ander familie lid? Iemand die jij het werk als schilder zo ziet doen? Iemand die op zoek is naar meer zekerheid, een beter betaalde boterham en een mooi vak? Wij bij Faber maken ook graag dromen waar en komen daarom graag met een toekomstige leerling schilder in contact. Waar gaan we jou voor klaarstomen? Als leerling schilder en uiteindelijk ervaren schilder verzorg je het binnen- en buitenschilderwerk bij particulieren en bedrijven. Je draagt een steentje bij aan het mooier maken van woningen, appartementencomplexen, flatgebouwen, scholen, sporthallen etc. Verder ga je als leerling schilder de volgende werkzaamheden leren en uitvoeren; het schuren, afbranden/repareren van diverse ondergronden, gronden en aflakken, texen, afkitten en houtrot behandelen. Zelfs glas zetten en behangen kunnen op je pad komen. Je gaat op pad met een vaste collega die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Kortom een super afwisselende functie met genoeg uitdaging!


Ben jij het?

Dat je gemotiveerd bent om schilder te worden en met je handen wil werken. Je wil maken, creëren en kleurgeven. Met oog op veiligheid, klant contact, het succesvol kunnen afronden van de opleiding is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Heb je al werkervaring als schilder? Mooi, we kunnen ons programma voor je aanpassen en ervoor zorgen dat er meer diepgang is in de werkzaamheden.


Wat wij bieden
  • Wij bieden jou persoonlijke begeleiding gedurende je loopbaan, zo kan je met al je vraagstukken bij ons terecht en hebben wij kennis van zaken over de branche van A tot Z. Zo kunnen wij altijd dezelfde dag nog antwoord geven op jouw vragen.
  • Wij hanteren uiteraard de schilders CAO wanneer het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden, deze CAO is zeer sterk wanneer het gaat om arbeidsvoorwaarden.
  • Om je te blijven ontwikkelen kunnen wij jou ook 2 opleidingen per jaar bieden, denk hierbij aan: houtrotten, glas zetten, Certificaat hoogwerker halen of de nieuwste spuittechnieken leren.
Waar jij werkt

Jij bent de aangewezen persoon om de woningen mooier te maken. Voor een bedrijf in de regio zijn wij per direct op zoek naar versterking voor ons hechte team schilders. Hier gaat het om lange seizoenen, met zekerheid in de winterperiode. Je regelt je eigen klussen van a tot z en krijgt hierbij het vertrouwen om de opdracht tot het perfecte eindresultaat te brengen. Hier komen alle facetten van het schilderen bij kijken. Wat biedt Faber nog meer? Loyaliteit moet beloond worden. Dus je profiteert van een loyaliteitsprogramma waarbij elke werkdag punten worden gespaard. Deze wissel je in tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. Voor ieder wat wils! Om het ultieme Familie gevoel te creëren verzorgen wij ook een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in