+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterwolde (FR).
Laad meer vacatures

Monteur TD - 2 ploegendienst Oosterwolde (FR)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continental Candy Industries

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.650 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?
Bij ons staat teamwork bovenaan je to do list. Samen met je collega monteurs en de operators aan de lijn voer je technische werkzaamheden uit aan alle installaties en machines. Bij CCI zijn dit onder andere: kokers, gietmachines, verpakkingsmachines (volautomatic), lopende banden, pompen etc. Geen dag is hetzelfde als allround monteur: vandaag verhelp je een storing en morgen ben je bezig met preventief onderhoud. Door de diversiteit aan technieken, zowel elektrotechnisch als mechanisch, voel je je als een vis in het water. Je hebt een hele afwisselende baan en je levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Gevraagd

Wie zoeken wij?
Wij zoeken gemotiveerde monteurs met ervaring met elektrisch en mechanisch storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud. Het is prettig als je kennis hebt van Ultimo en van PLC-besturingssystemen, maar dat kunnen wij je ook leren. Qua persoonlijkheid is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en actie onderneemt wanneer nodig. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat. Daarnaast werk je nauwkeurig en volgens planning. In de voedingsmiddelenbranche is het zeer belangrijk aan de gestelde kwaliteitseisen te voldoen; je ziet het belang hiervan in en draagt daarom altijd zorg voor een schone en opgeruimde werkplek. Tenslotte is het belangrijk dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst.

Aanbod

Wat bieden we?
Leuke collega’s, een goede werksfeer, een inspirerende en dynamische werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie belangrijk zijn. Bij CCI wordt jouw mening gewaardeerd. En natuurlijk; een goed salaris tussen de € 2500,- en € 3650,- (ecxl. ploegentoeslag) volgens de CAO zoetwaren en passend bij je kennis en ervaring. Een werkweek van 36 uur, 25 vakantiedagen en deelname aan het bedrijfstakpensioenfonds voor de zoetwaren.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn CCI. Samen met zo’n 300 collega’s willen we graag zo veel mogelijk zoete momenten delen met onze afnemers en consumenten. Dat doen we door het ontwikkelen en produceren van suikervrij, suikerarm en vegan snoepgoed, en met ons brede assortiment ouderwets lekkere zoetwaren. We produceren onze snoepjes in vier fabrieken in Nederland (Drachten, Oosterwolde, Hoorn) en Duitsland (Metelen).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in