+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oostzaan.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Thuiszorg in Oostzaan en Landsmeer Oostzaan

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 18 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.502 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Jij houdt van afwisseling in jouw werkzaamheden. Jouw voorkeur gaat uit naar het verlenen van zorg aan cliënten in de thuissituatie. En jij wilt werken bij een organisatie waar deskundigheid, groei en ontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Maak dan kennis met ons en reageer op deze parttime vacature Verzorgende IG Thuiszorg in Oostzaan en Landsmeer door op de sollicitatiebutton te drukken. Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.  

Thuis bij Evean, hier kom je te werken: 
Evean is één van de grootste zorgaanbieders in Noord-Holland. Dit maakt dat Evean een interessante werkgever voor jou is. Wij zijn innovatief en er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te groeien. Jouw collega’s zijn deskundig, gemotiveerd en gedreven om iedere dag opnieuw de best mogelijke zorg te verlenen. Evean staat voor diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid. Jij zult je daarom zeker thuis voelen bij ons. 
Net onder de rook van Amsterdam, in Oostzaan en Landsmeer wonen mensen van alle rangen en standen waarbij Evean de thuiszorg verleent. Hier kom je in een hecht team terecht. Een team waarin alles bespreekbaar is, collega’s klaar staan voor elkaar en zonder moeite een stapje harder zetten om elkaar, maar vooral ook de cliënten die in Oostzaan en Landsmeer wonen, te helpen.  

Dit is de rol van je leven: 
Als Verzorgende IG in de wijk biedt je volledige zorg, afgestemd op de individuele zorgbehoefte van de cliënt. Dit doe je thuis bij de cliënt, waar hij of zij zich het meest prettig voelt. Jij wilt elke dag graag het verschil maken voor de cliënt. Dat gaat niet alleen over het bieden van goede zorg maar ook over de extra aandacht die je de cliënt geeft. Dat zit vaak in kleine dingen. Je kijkt verder dan alleen de zorgvraag en ziet écht hoe het met jouw cliënt dagelijks gaat. 

Jij voelt je thuis bij Evean omdat: 

  • Jij een professional bent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Jij het geweldig vindt om met een diverse groep mensen/cliënten om te gaan, jouw sociale en communicatieve vaardigheden helpen jou hierbij 
  • Jij graag zelfstandig wilt werken maar de hulp, ondersteuning en zeker ook de gezelligheid van collega’s belangrijk vindt 
  • Jij een positief ingestelde persoonlijkheid bent  
  • Jouw creatieve oplossingen en initiatieven zeer gewaardeerd worden 

En je herkent jezelf in de kernwaarden van Evean…..Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar, Samen! 

Wanneer je bij Evean in dienst treedt krijg jij: 

  • Salaris conform ons CAO VVT, FWG 40, maximaal €3.502,58 o.b.v. een fulltime dienstverband 
  • Een contract voor 12 maanden. We starten met een jaarcontract maar hopen natuurlijk op een langdurige samenwerking!  
  • Een contract voor 18 tot 24 uur per week waarbij je werkt volgens rooster 
  • Reiskostenvergoeding conform ons cao VVT 
  • Cliënten, familieleden en enthousiaste collega’s die jouw inzet waarderen!  

Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op de aanvullende ziektekostenverzekering en fiscale voordelen.  voor een compleet overzicht. 

Persoonlijke ontwikkeling: 
Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Maar wij ook, dit juichen we alleen maar toe! Daarom hebben wij bij Evean het Centrum voor Talentontwikkeling, waar wij jou volop mogelijkheden kunnen aanbieden om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien. Bijvoorbeeld door:  

  • E-learnings in jouw persoonlijke leeromgeving waarbij jij zelf de regie in handen hebt 
  • Het volgen van interne of externe opleidingen om nog meer vaardigheden onder de knie te krijgen om deze op peil te houden 
  • De onbeperkte toegang tot GoodHabitz, waar je onlinetrainingen kan vinden als Mindfulness, talen leren, enz. en het Vitaliteitsplein 

Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen?  

  • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG, VIG 
  • Een flexibele instelling en beschikbaarheid om zorg te verlenen in alle voorkomende diensten 
  • Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. 

Enthousiast en wil jij kennis met ons maken? 
Stuur dan jouw motivatie en CV in via de sollicitatiebutton van deze vacature Verzorgende IG Thuiszorg in Oostzaan en Landsmeer. Voor meer informatie over deze baan kun jij contact opnemen met: Jaimie Sachs, Corporate recruiter via telefoon: 06-22847923 of email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina... Reageren kan zolang de vacature online staat. Hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen dan wordt de vacature gesloten. 
Evean vindt diversiteit en inclusiviteit belangrijk. Hier besteden wij daarom volop aandacht aan binnen onze organisatie. Bij Evean kun en mag je zijn wie jij bent. Iedereen is van harte welkom bij ons.

  

Wij zoeken het liefst zelf naar nieuwe collega’s, dat vinden we wel zo persoonlijk. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in