+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ootmarsum.
Laad meer vacatures

Medewerker QR met QA specialisme - Ootmarsum Ootmarsum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hammer Techniek & Detachering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een Medewerker QR met QA specialisme voor de afdeling QR die een brede, veelzijdige functie ambieert en graag samenwerkt met de focus op het totale kwaliteitsmanagement binnen een productie/proces technische omgeving. Als QA specialist ben je medeverantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van onze producten, productieprocessen en het voldoen aan wet- en regelgeving en klantspecificaties. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen, implementeren én verbeteren van verschillende kwaliteitsprocessen. Het uitvoeren van audits én het beheren van de benodigde documentatie behoren ook tot jouw taken. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan ons groeiend kwaliteitsbewustzijn. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het initiëren van preventieve acties, het borgen van corrigerende maatregelen en opstellen van eindproductspecificaties. Daarnaast zie je altijd verbeterkansen in productieprocessen. Je werkt nauw samen met proceseigenaren bij het opstellen en verbeteren van standaarden en je weet dit te borgen. Je hebt een brede focus en interesse. Je begeleidt interne audits en bent ondersteunend bij externe audits.


Functie eisen
  • HBO werk-denk niveau
  • Accuraat en analytisch sterk, je hebt minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring bij voorkeur in de food industrie
  • Actuele kennis van kwaliteitsmanagement, kwaliteitssystemen en productieprocessen. Kennis van IFS en/of ISO 22000:2018 is een vereiste
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
  • Goede kennis van kwaliteitmeetsystemen en methodieken
  • Kunnen werken en communiceren met alle niveaus binnen de organisatie
  • Je bent in staat om eigenaarschap te tonen, je bent een kartrekker en in staat om op pragmatische wijze resultaten te behalen

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gelegen in de omgeving van Ootmarsum. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige tabaksproducten en halffabricaten. Met focus on efficiëntie, kwaliteit en veiligheid, streeft het bedrijf voortdurend naar verbetering. Dit bedrijf biedt een dynamische werkomgeving waar teamwork en persoonlijke ontwikkeling van belang zijn.

Over Hammer:
Hammer is al meer dan 20 jaar een betrouwbare specialist in het uitzenden van bouw personeel. Meer dan 70% van onze werknemers krijgt een vast contract naar goed functioneren. Wij hebben de benodigde certificeringen voor het bemiddelen van personeel (VCU & NEN) en wij hebben goede en langdurige relaties met zowel grote als kleine opdrachtgevers in de regio Twente. Spreekt deze baan je aan? Ik vertel je graag meer over onze opdrachtgever én de functie. Je kunt me bereiken op 06-41576509 en de koffie staat altijd klaar in Delden aan de Kortestraat 1.


Arbeidsvoorwaarden

Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan

Deze functie biedt een salaris van minimaal €3.000,00 per maand met doorgroeimogelijkheden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in