+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ophemert.
Laad meer vacatures

Terreinbeheerder Ophemert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.450 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als terreinbeheerder op een prachtige plek, omringd door natuur en dieren. Je werkt met een team in het groen, van maaien tot bomenwerk, het hele jaar door. Elke dag start je samen in de schaftkeet en eindig je met trots op wat jullie hebben bereikt. Je krijgt goede materialen en een compleet kledingpakket. Plus, er is kans op een vast contract. Een unieke kans voor wie van buiten zijn houdt en graag in een hecht team werkt. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Jaarrond werkzaam als terreinbeheerder op een schitterende locatie!

Gelegen te midden van uitgestrekte weilanden en dichtbevolkte dorpen en steden, bevindt zich dit uitgestrekte terrein als een adembenemende en rustgevende omgeving waar dagelijks veel mensen van de natuur en het landschap genieten.

Deze omgeving staat bekend om haar diverse diersoorten, waaronder verschillende vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder heb je een levendige werkomgeving te midden van de natuur!

Samen met een team van vakbekwame collega's ben je dagelijks als terreinbeheerder actief in het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan het maaien van gazons met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, knippen van hagen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren en bladblazen.

De werkzaamheden beperken zich niet tot alleen de 'zomerse' taken. Ook in de winterperiode is er voldoende werk, voornamelijk gericht op bomenwerk zoals snoeien en zagen. Daarnaast behoren beplantingswerk en gladheidsbestrijding tot je takenpakket. Bij grotere klussen is er vanuit de groenaannemer de mogelijkheid om grote machines in te zetten, zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper voor het snoeien van grote oppervlaktes.

Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd in een rondleiding op het terrein? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie en alle mogelijkheden.


Een korte impressie van de dag

Gezien de omvang van het terrein zijn dagelijks 4 à 5 groencollega's actief om al het groen te onderhouden. 's Ochtends, tijdens een gezellige koffiepauze, worden de werkzaamheden van de dag besproken. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega's tevreden terug op het werk dat jullie gezamenlijk hebben verricht.

Op het terrein bevindt zich een afgesloten plek waar de recent vernieuwde machines en materialen worden opgeslagen. Hier staat ook de schaftkeet waar 's ochtends om 7.00/7.30 uur wordt verzameld en waar pauzes worden doorgebracht. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur. Alles is goed geregeld om ervoor te zorgen dat je effectief kunt werken. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het terrein te rijden.


Wat kun je verwachten?
  • Een vaste werklocatie op een prachtig terrein;
  • Volop ruimte voor verdere ontwikkeling via cursussen en opleidingen;
  • Een competitief startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse betaling;
  • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s;
  • Een compleet kledingpakket inclusief persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), en indien nodig worden extra benodigdheden geregeld;
  • Gericht op een vast contract.
Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Werk je graag in de natuur? Zoek je veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden?

Als terreinbeheerder is het essentieel dat je:

  • Sociaal bent en mogelijk een praatje maakt met gasten;
  • Vakbekwaam bent en kennis hebt van de groensector, met name op het gebied van onderhoud;
  • Gemotiveerd en leergierig bent;
  • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
  • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
  • Een liefhebber van de natuur bent.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in