+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Opmeer.

Assemblage medewerker Opmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 12,75 - € 13,85 p/u
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben jij een echte ster in het assembleren van producten? Dan hebben wij dé droombaan voor jou! Onze opdrachtgever, een toonaangevende luchtkoepelfabriek in Opmeer, is op zoek naar een gedreven Assemblagemedewerker die schalen kan omtoveren tot prachtige lichtkoepels.

In deze rol als Assemblagemedewerker draag jij de verantwoordelijkheid voor een breed scala aan taken. Jij bent de expert in het selecteren van de juiste schalen voor onze prefab opdrachten. Met jouw vakkundigheid bewerk je deze schalen en zet je ze handmatig of met behulp van geavanceerde assemblagemachines om tot hoogwaardige lichtkoepels. Natuurlijk ben je ook een ware kwaliteitsbewaker: je controleert elke schaal en koepel nauwkeurig volgens onze richtlijnen. Vervolgens voorzie je de geproduceerde koepels van een vrolijke sticker en pak je ze zorgvuldig in voor transport. Daarnaast ben jij de troubleshooter van de assemblagemachine en voer je dagelijks en wekelijks onderhoud uit. Als er afwijkingen of storingen optreden, ben jij de eerste die ze rapporteert aan je direct leidinggevende. Je houdt ook nauwkeurig de productieaantallen bij en deelt deze informatie met je leidinggevende. En laten we de belangrijkste taak niet vergeten: je zorgt er altijd voor dat jouw werkplek schoon en opgeruimd is, want we houden van een georganiseerde omgeving!

Bij deze functie als Assemblagemedewerker werk je volgens de richtlijnen van onze handboeken. Maar dat is niet alles! We waarderen jouw flexibiliteit en vragen je soms ook om andere werkzaamheden buiten jouw functie te verrichten.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn? Als Assemblagemedewerker is het belangrijk dat je bekend bent met de relevante procedures, materialen en formulieren die in ons vakgebied worden gebruikt. Je toont initiatief, bent leergierig en hebt oog voor detail. Ook heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed zelfstandig werken.

Wat staat er tegenover jouw inzet? Naast een uitdagende functie als Assemblagemedewerker binnen een groeiend bedrijf met een informele werksfeer, bieden wij jou een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Assemblagemedewerker bij onze luchtkoepelfabriek in Opmeer? Wacht dan niet langer en solliciteer snel via deze website.


Dit is wat jij gaat doen
  • Lichtkoepels op machine plaatsen|Koepels aftapen|Onderdelen op de koepels draaien (product afmaken)|Algemene magazijnwerkzaamheden

Dit bieden wij
  • Salaris tussen €12,75 en €13,85 (bruto) per uur
  • Ploegentoeslag van 16,4%
  • Opbouwen van vakantie-uren/geld
  • Na 8 weken pensioenopbouw
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Reiskostenvergoeding

Over Nedflex Spanbroek

Nedflex Uitzendbureau Spanbroek krijgt werkzoekenden in West-Friesland, de Noordkop, Alkmaar – Heerhugowaard en Edam – Volendam al 25 jaar aan het werk. Ron en Ria Kostense en hun team maken het verschil met hun tomeloze inzet, persoonlijke benadering en hun schat aan ervaring.


Verantwoordelijk, Leergierig, Innovatief, Humor, Flexibel, Collegiaal, Betrouwbaar, Aanpakken

Gepubliceerd op: 29 december 2023
ID: 3694
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in