+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Opmeer.

Monteur buitendienst Opmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij iemand die ervaring heeft in het installeren van verschillende systeemwanden (klimaat)plafonds, interieurbouw en complete interieurrealisatie. Wij zijn opzoek naar een monteur buitendienst! Lees snel verder voor meer informatie over deze functie.


Organisatie

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat is gestart als plafondspecialist. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot marktleider in de productie en montage van systeemwanden (klimaat)plafonds, interieurbouw en complete interieurrealisatie. Met een team van meer dan 100 medewerkers realiseren ze dagelijks bijzondere projecten, variërend van de renovatie van het Microsoft HQ, de Noord/Zuidlijn, tot Schiphol. 


Functie

Als Monteur Buitendienst ben je verantwoordelijk voor een vakkundige montage van onze afbouwproducten en voer je diverse timmerwerkzaamheden uit. Je zet je in om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren en speelt een belangrijke rol als ambassadeur van het bedrijf op de projecten. Je begrijpt het belang van het achterlaten van een goede indruk bij de klant en voelt je trots wanneer een project succesvol is afgerond. Deze functie biedt veel afwisseling en uitdaging, waarbij je na voltooiing van een project met een gevoel van voldoening kunt doorstromen naar de volgende klus.


Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een scherp timmermansoog en werk je nauwkeurig. Ervaring is geen vereiste, maar leergierigheid en handigheid zijn wel belangrijk. Onze opdrachtgever biedt graag de mogelijkheid om het vak bij hun te leren. Het is handig als je in het bezit bent van een rijbewijs en een VCA-basisdiploma.


Aanbod

Als Monteur Buitendienst bieden wij jou een goed salaris. Daarnaast zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen hun bedrijf en stimuleren zij training en ontwikkeling. Er heerst bij ons een informele cultuur en een no-nonsense mentaliteit.


Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in