+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Opmeer.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Technische Dienst Opmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanBereik

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als Werkvoorbereider in de Technische Dienst speel je een belangrijke rol. Je werkt samen met een team om ervoor te zorgen dat alle machines goed blijven werken. Je plant onderhoud en lost problemen op. Ook help je jouw team om goed samen te werken. Je moet goed kunnen praten met anderen en hen motiveren. Dit werk is voor mensen die houden van techniek en graag in een team werken. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven Werkvoorbereider met een passie voor techniek? Heb je ervaring met het plannen en organiseren van onderhoudswerkzaamheden in een technische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden en planningen van de Technische Dienst. Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen en sturen van het technische team in een uitdagende omgeving waar diverse technische facetten samenkomen.

Als Werkvoorbereider ben jij het middelpunt van het technische team. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de machines goed blijven draaien. Je hebt oog voor de planning en onderhoudsstrategieën en vertaalt deze naar praktische schema's. Je bent de verbindende schakel tussen verschillende afdelingen en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit.

Jij organiseert gepland onderhoud en updates, lost storingen op en zorgt dat het dagelijkse onderhoud soepel verloopt. Je houdt rekening met de balans tussen productie-uren en het juiste gebruik van middelen. Je bent een teamspeler, maar ook een leider die het team coacht en  motiveert. Jouw communicatieve vaardigheden zijn essentieel, omdat je ervoor zorgt dat iedereen goed op de hoogte is en gemotiveerd blijft.

In deze rol ben je een praktische planner, een probleemoplosser en een inspirerende leider. Als jij van aanpakken weet en gedreven bent om dit technische team te ondersteunen, dan nodigen wij je uit om te solliciteren als Werkvoorbereider Technische Dienst.



Gevraagd

  • Mbo denk- en werkniveau;
  • Ervaring met SAP of vergelijkbare onderhoudspakketten;
  • Uitstekende vaardigheden in MS Office programma's;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om verschillende belangen af te wegen en te vertalen naar de juiste prioriteiten.


Aanbod

  • Een uitdagende functie met veel vrijheid om het verschil te maken in jou vakgebied;
  • Een competitief salaris in lijn met jouw ervaring en kwaliteiten;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Ruimte voor eigen ideeën;
  • Uitzicht op een vast dienstverband.


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is actief in de verpakkingsindustrie en alle medewerkers zijn elke dag vol passie aan het werk. Het is een echte West-Friese onderneming met veel mogelijkheden om te groeien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in