+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Leerling monteur 3 Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Leerling monteur 3

Wat ga je doen?

In je dagelijkse werkzaamheden ben je werkzaam met een team van monteurs. En ondersteun je de operators bij het verhelpen van storingen en het ombouwen van de machines. Er wordt gestreefd naar een autonome werkomgeving, de productie en ontwikkeling van de machine operators staat centraal. Daarnaast voer je verbeteringen door die vanuit ons continue verbeterproces naar voren komen. Hiervoor duik je samen met een verbeterteam de diepte in om door middel van diverse analyse methodieken de bronoorzaak van verliezen te achterhalen (speedy kaizens, Root cause analysis).
Door het opstellen van werkinstructies en machine standaarden zorg je dat verbeteringen ook voor de lange termijn geborgd zijn. Verder werk je regelmatig aan verschillende projecten en voer je (periodiek) onderhoud uit. Je rapporteert in deze functie aan de functie Hoofd TD.



Gevraagd

Functie-eisen

• Scholieren die BBL Niveau 3 / 4 willen volgen Machinebouw Mechatronica
• VMBO vooropleiding binnen de techniek is een Prй
• Tijdens de periode van Leerling werk je naast onze vakkrachten en ondersteun je hen b.v. met het assembleren van de machines. Tijdens de opleiding ga je 1x per week naar school.
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
• Je beseft dat je alleen samen succesvol kunt zijn en bent een echte teamplayer;
• Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent bereid om je team op de werkvloer maximaal te ondersteunen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

·        Volop de ruimte om je te ontwikkelen, zowel als professional maar ook als persoon! Een kans om samen met ons toonaangevend te worden in de verpakkingsbranche.
·        Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. De kans om jouw talent direct te vertalen naar hun business.



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
De organisatie werd 25 jaar geleden opgericht en heeft zich gespecialiseerd in het verpakken van de meest uiteenlopende producten onder andere uit de voedingsmiddelenindustrie, te beginnen bij diverse soorten snoepgoed, food en pet food. Daarnaast verpakken ze ook Persoonlijke verzorgingsproducten en consumenten elektronica. Tot de talrijke klanten behoren alle A-merken en diverse private label producenten. De onderneming is partner voor zijn klanten. Samen maken we het verschil" luidt het motto van de onderneming. Met een eigen engineering-team streven ze er continu naar oplossingen te vinden voor de meest diverse verpakkingsideeeЁn en deze zo snel en efficiлnt mogelijk te realiseren. De onderneming heeft ongeveer 600 medewerkers in dienst op meerdere vestigingen door heel Nederland..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in