+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Consultant Infectiepreventie Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

"Infectiepreventie is de basis van elke succesvolle medische behandeling. Niemand mag een vermijdbare infectie oplopen tijdens het ontvangen of geven van gezondheidszorg."

Met bovenstaande missie is B. Braun wereldwijd partner binnen de zorginstellingen op het gebied van infectiepreventie. Antibioticaresistentie is een van de grootste uitdagingen in de gezondheidszorg en vijftig procent (50%) van de ziekenhuisinfecties kan worden voorkomen door goede handhygiëne. Voor het handhygiëne concept heeft B. Braun naast een uniek productassortiment een uitgebreid servicemodel met state-of-the-art dispensers en smart tooling om ondersteuning te bieden aan de deskundige infectiepreventie om de compliance te verbeteren. Dit alles met een sterk onderscheid in duurzaamheid. Als het aankomt op ‘pre-body wash’ (waarbij patiënten zichzelf thuis voor een operatie moeten wassen) biedt B. Braun een betere oplossing in vergelijking met de huidige producten voor preoperatieve dekolonisatie, één die geen resistentie veroorzaakt.

Infectiepreventie is een therapieveld waar zeer specifieke kennis voor nodig is. Als Consultant Infectie Preventie beschikt je over deze kennis en ben je een volwaardig gesprekpartner op het productinhoudelijke alsmede op de toepassingen binnen de gezondheidszorg, kijkend naar de geldende richtlijnen, protocollen en compliance. Binnen de ziekenhuizen en zelfstandige behandel klinieken introduceer je, in heel Nederland, bovenstaande concepten.

Als consultant ben je inhoudelijk zeer sterk en ben je expert als het aankomt op richtlijnen, protocollen en compliance. Uiteraard met als doel het vermarkten van de producten en diensten van B. Braun. Je werkgebied is heel Nederland. We zoeken iemand die zich voor lange tijd wilt committeren aan B. Braun en passie heeft voor infectiepreventie en -bestrijding (IPC).



Gevraagd

  • Een afgeronde opleiding als deskundige infectiepreventie:
  • Aantoonbare ervaring als deskundige infectiepreventie, ziekenhuishygiënist of GGD;
  • Een uitstekende gesprekspartner zijn met verschillende disciplines in het ziekenhuis;
  • De bereidheid om zelfstandig het concept van infectie preventie in Nederland verder uit te rollen en nieuwe klantenrelaties op te bouwen;
  • De bereidwilligheid om nationaal en internationaal congressen bij te wonen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Een contract voor onbepaalde tijd waarmee direct het vertrouwen in jou wordt uitgesproken;
  • Een werkweek van 36 tot 40 uur is bespreekbaar;
  • Een marktconform salaris passend bij jouw ervaring, premievrij pensioen, 70 euro netto per maand aan thuiswerk vergoeding en 90 euro netto onkosten per maand. Dit aangevuld met 26 vakantie- en 13 ADV dagen en een mogelijke bonus van meer dan één maandsalaris bij fulltime dienstverband.
  • Een internationale én stabiele werkgever die een betekenisvolle bijdrage levert aan wereldwijde zorg, waar op nationaal en internationaal vlak wordt samengewerkt;
  • Een gedreven, open, professionele en mensgerichte bedrijfscultuur waarin persoonlijke aandacht en persoonlijke groei centraal staan. B. Braun is een werkgever die investeert in zijn mensen, opleidingen aanbiedt en jouw talent graag benut;
  • Regelmatig ontspannen met het team of het hele bedrijf door leuke teamactiviteiten, borrels, etentjes, het jaarlijkse company event of events georganiseerd door de personeelsvereniging;
  • De mogelijkheid en passende ondersteuning om vanuit thuis en op kantoor te werken.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, B. Braun Medical, is een internationale en vooraanstaande service provider van producten en oplossingen binnen de gezondheidszorg. Bij de Nederlandse dochteronderneming (gevestigd te Oss) en de Belgische dochteronderneming (gevestigd te Diegem) wordt elke dag hard gewerkt om de medische zorg van patiënten te verbeteren. De producten en diensten van B. Braun vinden hun weg naar medische groothandels, ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorginstellingen. B. Braun werkt vanuit specifieke therapievelden gericht op specifieke onderdelen binnen de gezondheidszorg. Naast het ontwikkelen en leveren van producten, deelt B. Braun - met hun belofte "Sharing Expertise" - haar opgebouwde kennis en expertise met alle zorgaanbieders, waaronder hun eigen twee dochterondernemingen Elyse Klinieken voor Nierzorg en ExpertCare, wat actief is in de thuiszorg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in