+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige met aandachtsgebied Bemoeizorg Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SMO Verdihuis

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.278 - € 5.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Contact maken met zorgwekkende zorgmijders én ze zover krijgen dat ze zorg accepteren: krijg jij dat voor elkaar als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) met aandachtsgebied Bemoeizorg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij verwachten dat je in staat bent outreachend te werken en makkelijk contact legt met zogenaamde zorgwekkende zorgmijders. Daarbij maak je een snelle inschatting van de problematiek en gewenste hulpverlening en begeleid je mensen naar de juiste zorg. Je hebt een verantwoordelijke rol, waarin snel schakelen, motiveren, stimuleren en sociaal handelen centraal staat.

Als SPV Bemoeizorg ben jij een teamspeler die kan samenwerken in de zorgketen. Je kunt goed en makkelijk contacten leggen, zowel met cliënten en cliëntsystemen als met netwerkpartners. Je bent in staat om systematisch te werken door goed te administreren, plannen, organiseren en te monitoren. Je hebt kennis van en ervaring in psychiatrie, verslavingszorg en psychosociale problematiek. Je hebt ervaring in het ambulante circuit en je bent in bezit van een rijbewijs B en een auto.

Gevraagd

Jij bent een professionele en flexibele collega die op een creatieve en proactieve manier inhoud geeft aan de functie. Jij hebt de overtuiging dat iedere cliënt de kracht heeft om te herstellen en jij doet dit vanuit een positieve benadering. Jij deinst daarnaast niet terug voor een dynamische werkomgeving met variabele werktijden.

Jij bent in bezit van een SPV-diploma of HBO verpleegkunde. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg.

Aanbod

Voldoe jij aan bovenstaande profiel? Dan zijn wij opzoek naar JOU! Wij bieden jou een functie voor 28 tot en met 36 uur die afhankelijk van kennis en ervaring is ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 8/9 min. (Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. reiskostenvergoeding, pensioen, kerstattentie, dienstreizenvergoeding, etc.)
Met daarbij recht op loopbaanbudget en individueel keuze budget. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract.


Uren

28 - 36 uur
28 tot en met 36 uur

Salaris

€ 3.278 - € 5.300 p/m
Afhankelijk van kennis en ervaring, schaal 8 of 9.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in