+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Fijnmechanisch bankwerker Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kusters Precision Parts

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil je hoogwaardige metalen onderdelen tot in de perfectie afwerken binnen de top van de maakindustrie? Ben jij van de details en ben je zeer secuur? Zoek je een werkplek waar ontwikkeling centraal staat en waar je de ruimte krijgt om te groeien? Dan is deze vacature iets voor jou!


Fijnmechanisch bankwerker

Wat ga je doen?
Word een meester in het perfectioneren van hoogwaardige metalen onderdelen voor de bloeiende hightech industrie! Als fijnmechanisch bankwerker bezit jij de kunst om met ongekende precisie scherpe randen te verwijderen, soms zelfs onder een microscoop. Een functie vol variatie wacht op jou!

Samen met een team van collega's ben jij werkzaam op onze afdeling. Dagelijks ontvangen jullie fijnmechanische onderdelen, van diverse afmetingen, rechtstreeks uit de productie. Als team zorgen jullie ervoor dat deze onderdelen volledig ontdaan worden van scherpe randen en bramen, zodat ze vervolgens naar de kwaliteitsafdeling kunnen gaan voor nauwkeurige controle op de specifieke eisen van onze klanten.

Om jou in staat te stellen jouw werk perfect uit te voeren, voorzien wij jou niet alleen van de juiste gereedschappen, maar ook van een ergonomische tafel en stoel die bijdragen aan jouw comfort.

Wat neem je mee?
Ervaring en technische achtergrond is wenselijk, het wordt zeker gewaardeerd als je dit al hebt. Nog belangrijker is dat je de volgende eigenschappen met je meebrengt:

  • Fijne motoriek: Jouw werk en de fijnmechanische onderdelen vereisen uiterste precisie. Jouw vaardige handen zijn de sleutel tot perfectie.
  • Nauwkeurigheid: Onze fijnmechanische producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en vereisen een scherp oog voor detail. 
  • Concentratie: Je bent in staat om rustig en geconcentreerd te werken
  • Leergierigheid: Wij nemen jou onder onze hoede en leren jou de fijne kneepjes van het vak, 
  • Affiniteit met techniek en metaalbewerken: Jij voelt je als een vis in het water in een technische (hightech) omgeving. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Aangezien wij flink aan het groeien zijn hebben we meerdere posities openstaan. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime functie, wij bieden flexibele werkuren tussen 24 en 40 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. 

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk om een goede balans te creëren tussen werk en privé. We begrijpen dat het leven meer te bieden heeft dan alleen werk, daarom bieden we jou de unieke kans om te werken tijdens (basis)schooltijden. Zo kun je jouw werk moeiteloos combineren met andere belangrijke verantwoordelijkheden in jouw leven.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een platte organisatie met een open (familie)cultuur waar de directie nog steeds in contact staat met de werkvloer. Daarnaast bieden wij je een fijne werkplek binnen een hypermodern gebouw aan de A59 waar wij sinds 2021 gevestigd zijn. Deze locatie is voorzien van o.a. een geconditioneerde werkomgeving met een machinepark van zo’n 50 frees bewerkingscentra, draad- en zinkvonkmachines en draaibanken. Verder bestaat de nieuwe productieomgeving uit een ruim opgezette lay-out met meetkamer, cleanroom en een nieuwe cleaning- en reinigingsinstallatie. Verder bieden we jou:

  • Een baan voor 24 tot 40 uur per week met een direct dienstverband bij ons. Wij willen samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om met elkaar toe te werken naar een vast contract
  • Naast een salaris tot max. € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je kennis en ervaring, ontvang je onderstaande arbeidsvoorwaarden:
    • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur per week (wil je graag 40 of 42,5 uur werken, dan heb je de mogelijkheid om adv dagen op te bouwen of extra salaris te ontvangen)
    • Goede pensioenregeling via pensioenfonds PMT
    • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km
    • Jaarlijkse bonus (hoogte is afhankelijk van de bedrijfsresultaten)
    • Persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van uitgebreide scholing via opleidingen en cursussen
    • Fijne werkplek op een gloednieuwe locatie aan de A59 inclusief een hypermodern machinepark en een bedrijfsrestaurant met een dakterras van maar liefst 600 m2!

Wie zijn wij?
Kusters Precision Parts is in 1973 opgericht en uitgegroeid tot een toeleverancier van hightech componenten met circa 100 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in de efficiënte productie van hoogwaardige fijnmechanische componenten en modules. Hiermee bedienen wij Europese klanten die actief zijn in high-tech industrieën (zoals semi-con), lucht- en ruimtevaart, automotive etc. Onze organisatie beschikt over een hoogwaardig machinepark en investeert continu om technologisch vooruitlopend te blijven. Deze drang tot ontwikkeling en vernieuwing zit verankerd in onze cultuur en maakt dat wij de ontwikkeling van onze medewerkers op een hoog niveau hebben staan. Dit zorgt ervoor dat wij dagelijks samenwerken in een topteam van bovengemiddelde klasse met een mix van professionaliteit, probleemoplossend vermogen en daadkracht.

Wist je dat Kusters Precision Parts onderdeel is van de Andra Tech Group?
Andra Tech Group is een groep van 9 bedrijven die zich richten op de Nederlandse en Duitse maakindustrie. In totaal werken er zo’n 700 mensen binnen de groep, verdeeld over 11 productielocaties. De groep is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen die hun weg vinden in bijvoorbeeld machines die gebruikt worden om voedingsmiddelen te vervaardigen, voor de automotive en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Onder de Andra Tech Group vallen Wilting, Kusters, Mayer, HFI, Visietech, DKH, Lemmens, Jatec en Lucassen, die ieder een sterke reputatie hebben opgebouwd in hun eigen markt. De bedrijven opereren zelfstandig en hebben ieder hun eigen klantenbestand, maar complementeren elkaar in volumes, nauwkeurigheid en complexiteit. Op deze manier profiteren de klanten van de groep van een enorme pool aan expertise door gedeelde kennis en competence centers (waaronder 3D metaal printen en clean & qualification).

Echt iets voor jou? 
Reageer dan meteen door te klikken op de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of app dan met Nicky van den Broek, Corporate Recruiter, +31 625565681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We vullen deze vacature via onze eigen wervingskanalen in. Kandidaten die ongevraagd door bureaus worden toegestuurd (ook rechtstreeks naar de leidinggevende) worden behandeld als directe sollicitanten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in