+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Werfmedewerker Verkeersmateriaal Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.700 p/m

Vacatureomschrijving

Als werfmedewerker ben je verantwoordelijk voor het stickeren en herstellen van borden en materialen, het schoonhouden van het terrein en het zorgen dat alles tijdig klaar staat voor de buitendienst monteurs. Daarnaast voer je tellingen uit om te weten wat er beschikbaar is en voer je licht administratief werk uit. Incidenteel help je ook mee met laden en lossen. Je werkt secuur en houdt van een opgeruimde werkplek. Je bent graag buiten bezig en schrikt niet terug voor fysiek werk, aangezien je met verkeersborden werkt wat soms zwaar kan zijn. Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal zijn essentieel.

Wij bieden:

Als werfmedewerker krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid in je werk. Je kunt een uniek vak leren met voldoende doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Het salaris ligt tussen €2400 en €2700 bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring en competenties. We bieden wekelijkse verloning via Timing, een goede reiskostenregeling van €0,23 per kilometer, winstregeling, en 30 vrije dagen op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden, waaronder het behalen van certificeringen zoals VCA, BRL en verkeersmaatregelen.

Wij vragen:

→Ervaring met stickeren en herstellen van borden en materialen is een pré →Bereidheid tot fysiek werk en werken in de buitenlucht →Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal →Secuur kunnen werken en oog voor detail →Flexibiliteit en teamgeest →Rijbewijs B is een pluspunt

Waar ga je werken:

Hier zijn we toegewijd aan het leveren van alle diensten en producten die nodig zijn voor de invulling van tijdelijke verkeerssituaties. Al bijna 100 jaar houden we alle weggebruikers van Nederland veilig, zowel voor tijdelijke als permanente situaties. Met 10 vestigingen door het hele land bieden we advies, ontwerp, voorbereiding, realisatie en beheer van verkeersmaatregelen aan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in