+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Chauffeur C Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

In deze functie begin je je dag met het checken van je vrachtwagen en de lading. Hierna rijd je volgens schema naar verschillende klanten om bestellingen op te halen en af te leveren. Tijdens het laden en lossen zorg je voor een efficiënte verwerking van de goederen in de vrachtwagen. Nauwkeurigheid en een goede fysieke conditie zijn hierbij belangrijk. Gedurende de dag blijf je communiceren met jouw leidinggevende over eventuele veranderingen of problemen op de route. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de vrachtwagen netjes en goed onderhouden is voor de volgende werkdag.' Kan jij je vinden in deze functie en ben je in het bezit van een rijbewijs C en/of CE, geldige bestuurderskaart en de nodige opleiding code 95? Solliciteer dan snel! We bieden een afwisselende baan in een dynamisch bedrijf waar je de kans krijgt om een belangrijke rol te spelen in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Stap in en laten we samen de weg op gaan!

Wij bieden:

Stap in de cabine en begin je nieuwe avontuur als Chauffeur C bij onze klant in Oss. Voor 40 uur per week krijg jij de kans om je rijvaardigheid te combineren met je klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en organisatorische vaardigheden. De voordelen stapelen zich op: hoe meer ervaring je hebt, hoe hoger je salaris van €2300 tot €3000 bruto per maand. Maar er is meer! Ontdek de doorgroeimogelijkheden die wij bieden en vind de perfecte balans tussen werk en privé. Als chauffeur C zorg je voor het ophalen, vervoeren en afleveren van goederen, maak je gebruik van elektronische navigatiesystemen en draag je bij aan de orde en netheid van zowel het magazijn als de vrachtwagen. Ben jij die correcte, stipte en flexibele chauffeur die in het bezit is van een rijbewijs C en/of CE, geldige bestuurderskaart en opleiding code 95? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken! Ben je ook bereid om andere werkzaamheden uit te voeren, indien de noodzaak zich voordoet? Solliciteer dan bij ons en stuur ons je CV. Wij kijken ernaar uit om je aan boord te hebben!

Wij vragen:

Als toekomstige Chauffeur C bij Onze opdrachtgever maak je het verschil op de weg. Je hebt hart voor het vak, bent klantvriendelijk en stelt veiligheid altijd voorop. Jij bent die verantwoordelijke en betrokken chauffeur die we zoeken, met een sterk gevoel voor service en kwaliteit. We vragen je om: 1. Een geldig rijbewijs C en een bestuurderskaart. 2. Ervaring als Chauffeur C, bij voorkeur in de distributie. 3. Een goede beheersing van de Nederlandse taal. 4. Te beschikken over eigen vervoer. 5. Flexibel te zijn in werktijden. Wanneer je jezelf herkent in deze omschrijving, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren voor de functie Chauffeur C bij Onze opdrachtgever in Oss. We kijken uit naar je reactie!

Waar ga je werken:

Ben jij de betrouwbare en klantvriendelijke Chauffeur C die wij zoeken? Voor onze opdrachtgever in Oss zijn we op zoek naar iemand die volgens een vast rittenschema onze bestellingen ophaalt, vervoert en aflevert. Het laden en lossen van de vrachtwagen, het correct invullen van de transportdocumenten, het bijdragen aan de netheid en het basisonderhoud van het voertuig: het hoort allemaal bij jouw takenpakket. Ook moet je in staat zijn om zelfstandig te werken en stressbestendig te zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in