+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Objectbeveiliger `s=Hertogenbsoch Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vesters Consultancy

Gevraagd

  • 30 - 36 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,01 - € 19,08 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Voor onze opdrachtgever Bewakingsdienst van Mook, zijn wij op zoek naar:

Objectbeveiligers regio `s-Hertogenbosch

Als beveiliger bij Bewakingsdienst Van Mook draag je bij aan veilig wonen, werken en leven in hun regio's. Je hebt een breed scala aan verantwoordelijkheden, variërend van het bewaken van toegangspunten tot het uitvoeren van controlerondes, waarbij je gebruikmaakt van de meest geavanceerde systemen en technologieën. Als objectbeveiliger wordt van jou verwacht dat je op de meest uitdagende locaties in de regio `s-Hertogenbosch wordt ingezet.

Samen met je collega's ben je als beveiliger verantwoordelijk voor de veiligheid van zowel medewerkers als bezoekers die het pand betreden. Dit houdt in dat je dagelijks alert bent op en afwijkingen signaleert ten opzichte van de normale gang van zaken. Door het uitvoeren van veiligheidstaken zoals het monitoren van CCTV, het uitvoeren van visitaties en controles, en het proactief bevorderen van security awareness, kun je snel en adequaat reageren op dreigende of afwijkende situaties.

Als toegewijde beveiliger blijf je voortdurend op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen die relevant zijn voor je werk. Op deze manier lever je een bijdrage aan de continuïteit van de veiligheidsmaatregelen en aan een effectieve samenwerking met de opdrachtgever.

Je bent proactief, alert en hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid. Je volgt nauwgezet de geldende procedures en protocollen en bent bedreven in het werken met computers. Met je doorzettingsvermogen ben je goed in staat om onder druk te presteren terwijl je professioneel blijft. Daarnaast schrik je niet terug voor een gesprek in het Engelse.



Gevraagd

Wie ben jij?
Ben jij een gediplomeerd beveiliger 2 met een proactieve instelling en een flexibele houding? Heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal, een rijbewijs B op zak en ben je een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als beveiliger binnen Bewakingsdienst van Mook ben je niet alleen een harde werker, maar ook een teamspeler die altijd klaarstaat om actie te ondernemen. Je bent woonachtig binnen een straal van ongeveer 25 km rondom 's-Hertogenbosch, waardoor je snel ter plaatse kunt zijn bij verschillende opdrachten.



Aanbod

Wat biedt Bewakingsdienst van Mook?
Bewakingsdienst van Mook biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris conform de CAO Particuliere Beveiliging, variërend van €16,01 tot €19,08 per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en profiteer je van een goede pensioenregeling.

Je krijgt een jaarcontract voor een variabel aantal uren, namelijk 120, 128, 136 of 144 uur per periode van 4 weken. Bij wederzijdse tevredenheid is er de mogelijkheid om meer uren te werken. Het rooster is opgesteld op basis van een 4-wekelijkse cyclus, waardoor je duidelijkheid hebt over je werktijden.

Binnen Bewakingsdienst van Mook is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Ze moedigen hun medewerkers aan om zichzelf te blijven ontwikkelen en bieden mogelijkheden om door te groeien in hun functie. Bij Bewakingsdienst van Mook krijg je de kans om je talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van het enthousiaste Bewakingsdienst van Mook team? Solliciteer dan nu en maak deel uit van hun succesverhaal!
Stuur je motivatie en cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-53627159.
Bij aanname wordt er altijd een screening gedaan bij Bijzondere wetten van de Politie.


Uren

30 - 36 uur
Per 4 weken rooster 24/7

Salaris

€ 16,01 - € 19,08 p/u
Afhankelijk van werkervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in