+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Manueel therapeut (i.o.), regio Oss Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een moderne fysiotherapiepraktijk zoeken we een enthousiaste Manueel Therapeut. Je komt terecht in een team dat samenwerkt om patiënten de beste zorg te bieden. Er is veel ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het werk is afwisselend en je krijgt de kans om met verschillende specialisten samen te werken. Ook zijn er leuke extra s, zoals teamborrels. Dit is een kans om in een omgeving te werken en echt het verschil te maken voor mensen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Voor Topfysiotherapie Oss zijn we op zoek naar een enthousiaste Manueel Therapeut (16 – 40 uur per week) die het team kan komen versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als fysiotherapeut en wil je werken in een dynamische omgeving? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

Ben je in opleiding tot Manueel therapeut? Geen probleem!

Topfysiotherapie Oss is een moderne en vooruitstrevende praktijk die algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, echografie, fysiofitness en aquafitness aanbiedt. Op dit moment zijn er 6 fysiotherapeuten en 2 secretaresses werkzaam.

Hun motto is “Samen bewegen naar beter”. Hierin doelen ze zowel op de samenwerking met de patiënt, collega’s en andere disciplines om de beste zorg te kunnen leveren. Ben jij dus die teamspeler, dan zoeken wij jou!

“Fijne samenwerking met collega’s. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.” – Carlo Sport en Manueel therapeut.


Wat ga je doen?


Als manueel therapeut (i.o.) bij Topfysiotherapie Oss ben je verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat. Je voert intakes uit, stelt behandelplannen op en voert dit uit volgens het evidence based practice principe. Daarnaast werk je samen met andere therapeuten en specialisten om de beste zorg te bieden aan onze patiënten.

“Het samen bewegen naar beter is voor iedereen anders, wat ons werk boeiend maakt. Het streven om ieder individu te helpen bij hun doelen door middel van beweging, maakt dat ons werk een direct impact heeft op de levenskwaliteit van iedereen.” – Rick Algemeen therapeut


Functie-eisen:

• Afgeronde opleiding fysiotherapie en bezig met de opleiding tot manueel therapeut of je bent in het bezit van een diploma manuele therapie

• Goede communicatieve vaardigheden

• Teamspeler en bereid om samen te werken met andere therapeuten en specialisten


Wat bieden zij?

Topfysiotherapie Oss biedt een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Ze zijn zowel gevestigd in een zelfstandige praktijk als in een gezondheidscentrum met andere disciplines zoals o.a. huisartsen, oefentherapeuten, diëtiste, podotherapeuten en psychologen. Je werkt samen met ervaren therapeuten en specialisten en krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren.

– Zij bieden een ruime vergoeding voor scholing en zijn bereid om mee te betalen aan een toekomstige (master)opleiding.

Daarnaast kom je terecht in een gezellig team en organiseren ze maandelijks een teamborrel.

– Zij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een boven marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

– Er is op dit moment voldoende patiënten aanbod waardoor je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt, ze denken graag met je mee in jouw mogelijkheden!

– Direct zicht op een contract voor onbepaalde tijd.


Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je graag eens in gesprek om te kijken of deze functie bij je past?

Neem dan contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, of bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Je bent altijd welkom om kennis te maken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in