+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Bekkenfysiotherapeut (i.o.), regio Oss Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Topfysiotherapie Oss zoekt een nieuwe collega voor hun team bekkenfysiotherapeuten. In deze moderne praktijk werk je samen met verschillende soorten therapeuten. Je helpt mensen met bewegen en verbetert zo hun leven. Je krijgt de kans om te groeien en te leren. Ook werk je met speciale apparatuur. Het team is gezellig en er is elke maand een teamborrel. Dit is een mooie kans om in een fijn team te werken en mensen te helpen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Door groei van de bekkenfysiotherapie binnen de praktijk is Topfysiotherapie Oss op zoek naar een enthousiaste bekkenfysiotherapeut/ bekkenfysiotherapeut i.o. die het team kan komen versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als bekkenfysiotherapeut en wil je werken in een dynamische omgeving? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

“Fijne samenwerking met collega’s. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.” Carlo Sport en Manueel therapeut bij Topfysiotherapie Oss.


Wie zijn zij?

Topfysiotherapie Oss is een moderne en vooruitstrevende praktijk die algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, echografie, fysiofitness en aquafitness aanbiedt. Hun motto is “Samen bewegen naar beter”. Hierin doelen ze zowel op de samenwerking met de patiënt, collega’s en andere disciplines om de beste zorg te kunnen leveren. Ben jij dus die teamspeler, dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen als bekkenfysiotherapeut?

Als bekkenfysiotherapeut (i.o.) bij Topfysiotherapie Oss ben je verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van patiënten met klachten binnen het domein van de bekkenfysiotherapeut. Je voert intakes en onderzoeken uit, stelt behandelplannen op en voert dit uit volgens het evidence based practice principe.

Daarnaast ga je samenwerken met een enthousiaste collega bekkenfysiotherapeut welke graag met je spart over vraagstellingen en waarmee jullie samen de bekkenfysiotherapie in de praktijk verder gaan doorontwikkelen.

“Het samen bewegen naar beter is voor iedereen anders, wat ons werk boeiend maakt. Het streven om ieder individu te helpen bij hun doelen door middel van beweging, maakt dat ons werk een direct impact heeft op de levenskwaliteit van iedereen.” – Rick Algemeen therapeut


Functie-eisen

• Afgeronde opleiding fysiotherapie en bezig met de opleiding tot bekkenfysiotherapeut of je bent in het bezit van een diploma Master bekkenfysiotherapie.

• Goede communicatieve vaardigheden

• Teamspeler en bereid om samen te werken met andere therapeuten en specialisten


Wat bieden zij?

Topfysiotherapie Oss biedt een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Ze zijn zowel gevestigd in een zelfstandige praktijk als in een gezondheidscentrum met andere disciplines zoals o.a. huisartsen, oefentherapeuten, diëtiste, podotherapeuten en psychologen. Je werkt samen met ervaren therapeuten en specialisten en krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren.

• Zij bieden een contract van 8 tot 24 uur per week waarin opbouw mogelijk is in de toekomst. Vanaf augustus is fulltime dienstverband ook mogelijk in verband met zwangerschapsverlof. Het is daarnaast ook mogelijk om direct meer uren te werken, deze uren kunnen worden aangevuld met algemene fysiotherapie.

• Zij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een boven marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Vast of variabel salaris is beide een optie.

• Zij bieden een ruime vergoeding voor scholing

• Je kunt gebruik maken van myofeedback apparatuur en daarnaast is er ook een echoapparaat aanwezig waar je mee zou kunnen werken.

• Daarnaast kom je terecht in een gezellig team en organiseren ze maandelijks een teamborrel.


Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je graag eens in gesprek om te kijken of deze functie bij je past?

Neem dan contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, of bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in