+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Medewerker bosmaaier Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 3.000 p/m
  • Laptop

Vacature in het kort

In deze functie in de groenvoorziening krijg je een eigen bedrijfsbus met topapparatuur, zoals een bosmaaier en bladblazer. Je start de dag op de vestiging en gaat zelfstandig aan de slag op verschillende plekken. Je houdt je bezig met het onderhoud op lastige locaties, zodat alles er weer netjes uitziet. Je krijgt een kledingpakket met benodigde spullen en er zijn kansen om te groeien. Benieuwd naar de voordelen en beloningen die wij bieden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Prachtige kans binnen de groenvoorziening!

Ben je zelfstandig en bedreven met een bosmaaier? Zoek je vrijheid in je werk en wil je lokaal aan de slag? Dan is deze fantastische baan iets voor jou!

Je begint je dag op de vestiging met een kop koffie, maakt alles gereed en vertrekt met de bedrijfsbus naar de eerste locatie. Uitgerust met een telefoon en laptop van de zaak weet je precies waar je naartoe moet en stel je eenvoudig de route in op de navigatie van de bus via je laptop. Dankzij je zelfstandige functie bepaal je zelf de planning en welke routes je neemt.

Je richt je op het onderhoud op lastig bereikbare locaties voor de maaimachine. Na jouw werk ziet alles er weer strak uit! Moeilijk bereikbare plekken kunnen de ruimte onder, boven of naast bankjes, paaltjes, bermen, sloten, en rondom lantaarnpalen en verkeersborden zijn. Als medewerker bosmaaier biedt dit bedrijf jaarrond werk.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!


Wat kun je verwachten?

Dit bedrijf staat garant voor goede regelingen en nakomen van afspraken. Naast een langdurige baan (ook in de winterperiode) willen ze je het volgende bieden:

  • Een eigen bedrijfsbus met onder andere een hoogwaardige bosmaaier en bladblazer (STIHL);
  • Salaris (€ 2.250 – € 3.000), voorwaarden en vrije dagen zijn goed geregeld volgens de CAO;
  • Volop mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling;
  • Kledingpakket met de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en andere voorzieningen, zonder gedoe.
Wie zoeken we?

Als je plezier hebt in zelfstandig werken in het groen, is een functie als medewerker bosmaaier een mooie job voor jou. We zoeken jou als je:

  • Werkervaring hebt in de groen- of hovenierssector;
  • Rijbewijs B hebt;
  • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
  • Nauwkeurig werkt en goed overweg kunt met een tablet/laptop voor het bepalen van routes.
Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als medewerker bosmaaier hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in