+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Sr. verpakkingsoperator 3 ploegen Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.475 - € 3.500 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze rol speel je een belangrijke rol in het productieproces van medicijnen. Je werkt zelfstandig aan verschillende taken, zoals het bedienen van machines, het zorgen dat alles schoon en veilig is, en het oplossen van kleine problemen. Je werkt heel precies en houdt je goed aan de regels. Ook help je mee om het werk elke dag een beetje beter te maken. Meer weten? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je gereed om jouw loopbaan naar een hoger niveau te brengen en een significante bijdrage te leveren aan de wereldwijde gezondheid? Voel je je op je gemak in een informele, maar tegelijkertijd professionele setting bij een vooraanstaand internationaal bedrijf? Streef je naar perfectie en ben je uiterst nauwkeurig? Dan nodigen we je uit om verder te lezen en te ontdekken welke kansen dit bedrijf voor jou in petto heeft!

Als senior medewerker ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van diverse taken, waaronder het bedienen van machines voor het verpakken van blisters, het produceren van zakjes en het aanbrengen van labels. Je zorgt ervoor dat alle activiteiten worden uitgevoerd volgens planning en de voorgeschreven richtlijnen, in een gecontroleerde en hygiënische omgeving waar strikte naleving van procedures van essentieel belang is. Bovendien draag je de verantwoordelijkheid voor het identificeren en aanpakken van eventuele veiligheids- en kwaliteitskwesties.Neem een cruciale rol in onze operatie op je met de volgende verantwoordelijkheden:Beheer van verpakkingsmachines en lijnen.Strikte naleving van voorschriften en regels op het gebied van veiligheid, hygiëne en milieu.Demonstratie van uitmuntendheid in precisie door zorgvuldig werk, naleving van procedures en nauwkeurige registratie van gegevens.Volledige en accurate invulling en verificatie van documentatie, inclusief het opsporen van afwijkingen van procedures.Actieve detectie en oplossing van storingen in apparatuur.Uitvoering van demontage, montage en reinigingsprocedures voor apparatuur.Actieve deelname aan procesverbeteringen, waarbij de inbreng van medewerkers van groot belang is.

Gevraagd

Als senior medewerker in de farmaceutische sector worden de volgende kwaliteiten van jou verwacht:Een stevig mbo niveau 2/3 werk- en denkniveau is vereist.Jouw precisie is onze troef: strikte naleving van regels en nauwkeurige documentatie zijn van vitaal belang.Je excelleert zowel in teamwork als zelfstandigheid.Flexibiliteit is jouw tweede natuur - je gedijt in een dynamische omgeving.Bereidheid om te investeren in je professionele ontwikkeling met cursussen of opleidingen, zoals farmaceutisch vakmanschap of procestechniek.Uitstekende communicatie- en sociale vaardigheden zijn onontbeerlijk, aangezien samenwerking de sleutel is tot succes.Ben jij klaar om jezelf verder te ontplooien en een impact te maken in de farmaceutische wereld? Sluit je aan bij ons team en laat jouw talent schitteren!

Aanbod

Bij ons bedrijf kun je, naast een stabiele werkomgeving en de kans op een vast contract, profiteren van de volgende voordelen:Een aantrekkelijk salaris tot wel € 3.300,- bruto per maand, inclusief ploegentoeslagen.Werken in een hygiënische en rustige werkomgeving.Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.Een scala aan verantwoordelijkheden die in lijn zijn met de senior functie.Mogelijkheden voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling binnen onze organisatie.Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel en op korte termijn beschikbaar bent, nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren of een e-mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen.

Bedrijfsomschrijving

Pro Industry helpt vakmensen graag aan een mooie carrière binnen de procesindustrie. Hiervoor beschikt Pro Industry over een uitstekend netwerk in de procesindustrie alsmede jarenlange ervaring in deze branche. Pro Industry wil het samen met jou gaan maken in de procesindustrie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in