+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Operator Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Pro Industry

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Pro Industry

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.200 p/m
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stap in de wereld van duurzame productie en word Procesoperator in een bedrijf dat gespecialiseerd is in het recyclen van kunststoffen. In deze rol werk je in een 5-ploegendienst en leer je verschillende thermovormprocessen, zoals het maken van potten en containers. Zelfs zonder ervaring krijg je een volledige opleiding. Je start met belangrijke taken zoals kwaliteitscontrole en verpakken, en hebt de kans om door te groeien. Je wordt een essentieel deel van het productieproces en helpt de productie te verbeteren. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je geïnteresseerd in een duurzame rol binnen de maakindustrie? Als Procesoperator werk je in een 5-ploegendienst en krijg je de kans om verschillende thermovormprocessen te leren, met inbegrip van het produceren van potten en containers. Dit allemaal voor een salaris tot € 3.200,- bruto per maand incl. ploegentoeslag. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het recyclen van kunststoffen door middel van geavanceerde extrusie- en thermovormtechnologieën, resulterend in hoogwaardige eindproducten. Zelfs zonder eerdere ervaring ben je van harte welkom, aangezien wij zorgen voor een volledige opleiding vanaf het begin. Wacht niet langer en solliciteer nu om deel uit te maken van deze uitdagende mogelijkheid!

Stap binnen in de opwindende wereld van de productie, waar jouw reis begint als Procesoperator, belast met cruciale taken zoals zorgvuldige kwaliteitscontroles en het deskundig verpakken van producten. Dit is niet zomaar een baan; het is het startpunt van een veelbelovende carrière. Hier, te midden van de geavanceerde apparatuur en de bruisende bedrijvigheid van de fabrieksvloer, krijg je de kans om je talent te tonen en je potentieel te laten zien. Als je eenmaal hebt bewezen wat je in huis hebt, wacht er een wereld van mogelijkheden op je. Naarmate je vaardigheden zich ontwikkelen en je expertise groeit, openen zich de deuren naar een opleidingstraject dat je leidt naar de prestigieuze rol van Procesoperator. Als Procesoperator ben je niet alleen een sleutelfiguur in het productieproces, maar ben je ook de architect van efficiëntie en kwaliteit. Je staat aan het roer van geavanceerde machines, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor het oplossen van eventuele storingen en het fijnafstemmen van de apparatuur, maar ook voor het optimaliseren van het proces om de productie naar ongekende hoogten te stuwen. Het is een uitdaging die niet voor iedereen is weggelegd, maar voor degenen die het aandurven, wacht er een beloning die verder reikt dan de grenzen van de fabrieksmuren.

Gevraagd

Voor deze functie is een diploma op MBO niveau 2 of 3 vereist, of de bereidheid om dit te behalen. We zijn op zoek naar een kandidaat die niet terugschrikt voor fysieke arbeid en:
  • Idealiter 1 tot 2 jaar ervaring heeft in een productieomgeving;
  • In het bezit is van een heftruckcertificaat of bereid is dit te behalen;
  • Bereid is om verdere opleidingsmogelijkheden te verkennen, zowel intern als extern;
  • Beschikbaar is voor werktijden in vroege diensten van 07:00 tot 15:00 uur, avonddiensten van 15:00 tot 23:00 uur, en nachtdiensten van 23:00 tot 07:00 uur;
  • Gemotiveerd is om een vak te leren en een passie heeft voor techniek.


Aanbod

Wat mag je verwachten? Een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, bestaande uit:
  • Een gegarandeerde bonus aan het einde van het jaar;
  • Een salaris tot € 3.200,- per maand, inclusief een ploegentoeslag van 28% voor werk in een 5-ploegendienst.
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • Doelgerichte training en opleiding met talrijke mogelijkheden voor professionele groei, allemaal binnen een ontspannen werkomgeving;
  • Een gestructureerd opleidingsprogramma om te klimmen naar de functie van Proces Operator.
Zie je deze functie als Procesoperator wel zitten? Wacht niet langer en solliciteer direct! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bedrijfsomschrijving

Pro Industry helpt vakmensen graag aan een mooie carrière binnen de procesindustrie. Hiervoor beschikt Pro Industry over een uitstekend netwerk in de procesindustrie alsmede jarenlange ervaring in deze branche. Pro Industry wil het samen met jou gaan maken in de procesindustrie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in