+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Tandarts Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mondzorg Recruiters

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In het hart van een levendige stad zijn we op zoek naar een tandarts om ons team te versterken. Onze moderne praktijk staat bekend om de persoonlijke zorg die we bieden. Als tandarts geef je onze patiënten de beste behandelingen en werk je samen met een team van professionals. We zorgen goed voor ons team met kansen om te groeien en te leren. Als je van uitdagingen houdt en in een vriendelijke sfeer wilt werken, is dit jouw kans. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Tandarts (2 dagen per week)

Locatie: Oss

Ben jij een ervaren tandarts op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een vriendelijk en deskundig team in een moderne tandartspraktijk? Dan is dit jouw kans! Onze tandartspraktijk in Oss is op zoek naar een enthousiaste tandarts om ons team te versterken voor 2 dagen per week.

Over Ons: Onze praktijk is gevestigd in het hart van Oss en staat bekend om zijn hoogwaardige tandheelkundige zorg en warme, gastvrije sfeer. We streven ernaar om onze patiënten de best mogelijke ervaring te bieden door middel van persoonlijke aandacht en professionele zorg. Ons team bestaat uit ervaren tandheelkundige professionals die zich inzetten voor het leveren van uitstekende resultaten.

Functieomschrijving: Als tandarts bij onze praktijk zul je verantwoordelijk zijn voor het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Je voert algemene tandheelkundige behandelingen uit, zoals controles, vullingen, en wortelkanaalbehandelingen. Daarnaast werk je samen met ons team om de algehele patiëntervaring te verbeteren en streven we ernaar om continu te blijven groeien en ontwikkelen.

Functie-eisen: Afgeronde opleiding Tandheelkunde en BIG-registratie Ervaring als tandarts is een pré, maar recent afgestudeerden worden ook aangemoedigd om te solliciteren Uitstekende communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte benadering Teamspeler met een positieve instelling Bereidheid om 2 dagen per week te werken

Wat Wij Bieden: Een uitdagende en dynamische werkomgeving Een leuk en gemêleerd team dat je met open armen zal ontvangen Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en bijscholing Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie: Ben jij de tandarts die we zoeken? Stuur dan je cv. We kijken uit naar je sollicitatie en heten je graag welkom in ons team!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in