+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Operator lead Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Findr

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.987 p/m
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Werk als Lead Operator in de plantaardige voedingsindustrie, waar je leiding geeft aan het productieproces en werkt met geautomatiseerde machines. Je zorgt voor een soepel verloop van de werkzaamheden in een 3-ploegendienst. Het bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en biedt een stimulerende omgeving voor groei en ontwikkeling. Je kunt kiezen uit twee locaties, waar je betrokken bent bij zowel productie als verpakking. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een betere wereld door voeding. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Leidinggevende operators in de omgeving van Oss, let op! Wij hebben een geweldige kans voor gemotiveerde operators en verpakkers met verschillende ervaringsniveaus. Afhankelijk van jouw ervaring als lead operator krijg je diverse taken toegewezen.

Over de functie

Als Lead operator geef je leiding aan de productie shift en werk je aan hooggeautomatiseerde productielijnen voor zowel productie als verpakking. Je bedient machines, coördineert taken en zorgt voor een vlekkeloos verloop van alle processen. Jij begrijpt precies hoe jouw werk van invloed is op de volgende stappen in het proces en schakelt snel bij eventuele aanpassingen. Je werkt in een 3-ploegendienst.  Je geeft leiding aan het gehele productieproces en bent verantwoordelijk voor alle shifts.


Wat wij bieden
  • een salaris van €3.987,08 (inclusief 18% ploegentoeslag)
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Je werkt in een 3-ploegendienst;
  • Reiskostenvergoeding voor afstanden boven 10 kilometer;
  • Stimulerende werkomgeving met nadruk op groei en ontwikkeling.
Wat wij vragen
  • Technische opleiding of achtergrond en een positieve instelling;
  • Leergierig, trots op het maken van kwaliteitsproducten en toegewijd aan een schoon productieproces;
  • Ervaring in leidinggevende rol
  • In bezit van een VAPRO B of C
  • BHV certificaat
Over het bedrijf

Onze klant is een vooruitstrevende speler in de plantaardige voedingsindustrie. Als collectief van gevestigde merken en opkomende startups zijn we vastbesloten om een positieve impact te maken in de wereld van voeding. Met onze sterke toewijding aan duurzaamheid en dierenwelzijn streven we ernaar om plantaardig leven toegankelijk en heerlijk te maken voor iedereen. In een positieve en inclusieve bedrijfscultuur moedigen we werknemers aan om hun unieke vaardigheden en passies in te zetten voor een vriendelijkere en gezondere wereld. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van visionairs en help mee om de toekomst van voeding te transformeren!

Er zijn heeft twee locaties in Oss waar je als lead operator kunt werken. Op beide locaties zijn we op zoek naar een lead operator voor de 3-ploegendienst. Op de ene locatie worden enkel verpakkingswerkzaamheden verricht, waar op de andere locatie zowel productie als verpakkingswerkzaamheden zijn. Bij het productieproces maak je het product, snijd je het en vries je het in. Daarna volgt het verpakkingsproces, dat grotendeels geautomatiseerd is. Je kunt op beide locaties ingezet worden.


Meer weten over deze vacature

Wil jij deel uitmaken van het team en meewerken aan een vriendelijkere en duurzamere wereld? Solliciteer nu als Lead Operator en draag bij aan de toekomst van voeding!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in