+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker in de omgeving van Oss Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fleuren Presspack

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vakantiewerk / Vast contract
  • 2.300 - € 2.500 p/m

Vacature in het kort

In deze rol ben je belangrijk voor het hele productieproces. Je zorgt dat alles klaarstaat, start de machine en houdt de productie op gang. Je werkt met bodembedekkers voor knaagdieren. Naast het bedienen van de machines, controleer je ook de kwaliteit en help je met het klaarmaken van zendingen. Veiligheid is ook heel belangrijk. Als er een probleem is, geef je dat door zodat het snel opgelost kan worden. Soms werk je in ploegendienst. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je graag direct betrokken bij het proces, zie jij uitdaging om de gehele productielijn onder controle houden en werk je graag zelfstandig in een gezond familiebedrijf wat werkt aan de toekomst? Dan ben jij de perfecte match voor de rol productiemedewerker!Wanneer je ’s-ochtends binnenstapt start je je productielijn op. Terwijl de machine opwarmt check je of alle benodigdheden zoals verpakkingsmaterialen, barcodestickers en folies klaarliggen. De machine gaat draaien en jij houdt gedurende je dienst de productie voor het verpakken van bodembedekkers voor knaagdieren op peil. Je bedient niet alleen de machines, maar zorgt ook voor kwaliteitscontrole en het samenvoegen van de verpakkingen zodat je logistieke collega’s efficiënt de zendingen kunnen klaarmaken.Ondertussen let je niet alleen op het functioneren van de machines, maar ook op je veiligheid. Signaleer je een probleem dan stel je de technische dienst op de hoogte. Samen kijken jullie naar oplossingen om het productieproces draaiende te houdenWanneer de vraag naar het product toeneemt stel je je flexibel op en werk je soms in ploegendienst. Je werktijden zijn dan van 06.00 – 16.00 uur en van 16.00 tot 22.00 uur

Gevraagd

* Minimaal VMBO werk- en denkniveau* Beheert de Nederlandse taal in woord * Belangrijk dat je geen last hebt van hooikoorts of allergisch bent voor hooi en stro, aangezien je hier veel mee werkt.

Aanbod

* Werkkleding van Fleuren Presspack. * Uitstekende arbeidsvoorwaarden / CAO houthandel en aanvullende secundaire voorwaarden. * Veel opleidingsmogelijkheden, Fleuren Presspack investeert graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. * Werken in een informeel gezond familiebedrijf. * Actieve personeelsvereniging met gezellige bedrijfsfeestjes en activiteiten.

Salaris

€ 2.300 - € 2.500 p/m
bruto salaris is exclusief toeslag bij ploegendienst en overuren
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in