+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jan de Isolatieman

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Jan de Isolatieman

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken in een groeiende sector en draag bij aan een betere toekomst. Als logistiek medewerker in ons magazijn in Oss, heb je een gevarieerde baan. Je taken zijn onder andere het controleren en registreren van goederen, het klaarmaken van bestellingen en het laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck. Ook zorg je voor de voorraad en de veiligheid in het magazijn. Een baan waarin je veel verschillende dingen doet en het magazijn op orde houdt. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken in een snelgroeiende sector en bijdragen aan een duurzame toekomst?

Als logistiek medewerker krijg je in het centrale magazijn in Oss te maken met een breed en afwisselend takenpakket. Je ontvangt, controleert en registreert alle inkomende goederen, je verzamelt bestellingen en maakt deze verzendklaar.

Je laadt en lost de vrachtwagens met behulp van de heftruck. Je houdt de voorraad op peil en signaleert tijdig eventuele tekorten. Uiteraard zorg je ervoor dat het magazijn er netjes en overzichtelijk uitziet en houdt hierbij de veiligheid scherp in de gaten.



Gevraagd

Een uitdagende functie voor enthousiaste kandidaten op Mbo-niveau die al enige ervaring hebben opgedaan in een logistieke functie. Heb je een heftruckcertificaat dan is dat uiteraard mooi meegenomen! Je bent een echte teamspeler, spreekt de Nederlandse taal uitstekend, bent flexibel ingesteld en je werkt heel nauwkeurig.



Aanbod

Werken bij Jan de Isolatieman B.V. is werken bij een informeel, snelgroeiend en goed georganiseerd bedrijf. Je krijgt een prima interne training, een uitstekend salaris en veel vrijheid.

Je hebt een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO HIBIN), 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, een pensioenregeling en een 4-daagse werkweek behoort eventueel tot de mogelijkheden. Er zijn interessante doorgroeimogelijkheden en je werkt in een gezellig team!

Heb je interesse of zijn er nog vragen? We zijn erg benieuwd naar je reactie!



Bedrijfsomschrijving


Jan de Isolatieman B.V. in Oss heeft de afgelopen jaren een uitstekende naam opgebouwd in Nederland en daarbuiten met de levering van betrouwbaar én voordelig isolatiemateriaal. Iedereen, van ZZP-ers en dakdekkers tot aan installatiebedrijven en particulieren, kan bij Jan de Isolatieman terecht voor geschikt isolatiemateriaal. Men biedt een breed assortiment, ingekocht bij verschillende leveranciers en het bedrijf streeft naar uitmuntendheid in klantenservice en productkwaliteit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in