+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Coördinator Service & Onderhoud Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.600 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en ben je goed in plannen? In deze functie als Coördinator Service & Onderhoud speel je een belangrijke rol. Je werkt met verschillende partijen om schades te herstellen. Je praat met klanten, zorgt dat alles goed loopt en helpt bij het maken van kostenramingen. Samenwerken is ook belangrijk. Je doel? Altijd de klant blij maken en zorgen dat het werk goed gebeurt. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je technisch en goed in het maken van strakke planningen? Ben jij een regelaar en vind je het leuk om snel te schakelen met leveranciers en klanten? En lig jij niet wakker van hectiek? Dan is deze zelfstandige en coördinerende functie Coördinator Service & Onderhoud misschien wel iets voor jou!


Wat ga je doen?

Jij speelt een cruciale rol in de efficiënte afhandeling van uiteenlopende schadegevallen die het team binnenkrijgt. Deze schades komen meestal vanuit verzekeringsmaatschappijen, industriële opdrachtgevers en particuliere klanten. Vanaf het allereerste moment van registratie tot aan de voltooiing van het herstelproces ben jij hun voornaamste contactpersoon. Hierbij onderhoud je directe communicatie met opdrachtgevers en de eigenaren/bewoners van de getroffen locaties. Intern werk je nauw samen met servicemonteurs, onderaannemers en leveranciers die zich bezighouden met het herstellen van de schades.

Jouw streven is altijd gericht op het behalen van de beste resultaten en het creëren van maximaal tevreden klanten. Waar nodig ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van nauwkeurige kostenramingen. Hierbij houd je rekening met zowel technische als financiële aspecten, zodat we efficiënt en kostenbewust te werk kunnen gaan.


Jouw werkzaamheden
  • Afhandeling van diverse schades vanuit Verzekeraars, Opdrachtgevers & Leveranciers;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle partijen;
  • Direct in contact met Opdrachtgevers, eigenaren & bewoners;
  • Je werkt samen met de Servicemonteurs, Onderaannemers en Leveranciers;
  • Je gaat voor het beste resultaat;
  • Waar nodig maak doe kostenberamingen en ben je daarbij zowel technisch als kostenbewust bezig.


Gevraagd

  • Een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde of gelijkwaardig kennisniveau;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Je bent administratief sterk;
  • Ervaring met de afhandeling van service- en reparatieverzoeken (geen must, wel handig);
  • Je bent leergierig.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De organisatie opereert landelijk en hebben tal aan diverse projecten: van grote utiliteitsbouw tot kleine woningbouwprojecten. Van design & build tot service en onderhoud. De organisatie zet zich in voor duurzaamheid en werken met de meest innovatieve technieken. Investeren veel in een flexibele werkomgeving en bewegen mee met de markt, maar houden aandacht voor hun medewerkers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in