+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Middelbaar Veiligheidskundige (M/V/O) - IVK-MVK-HVK, Fulltime Ossendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

R&B Veiligheid

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Traineeship / Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Over de Functie

Vind jij het belangrijk dat aan het eind van de werkdag iedereen weer veilig aan de keukentafel aanschuift? Werk je graag in een dynamische organisatie, voor internationale klanten en heb je een coachende aanpak? Lees dan verder, want dan willen wij je ontmoeten!

Wie wij zijn
Werken moet leuk zijn en vooral VEILIG. Dit bewustwordingsproces groeit. Echter in onze ogen nog lang niet genoeg. Bedrijven en organisaties hebben weliswaar ‘Safety First’ verankerd in beleid en processen, maar veilig kan altijd nog veiliger. Veiligheid vormt een belangrijk aandachtspunt en door steeds veranderende wet- en regelgeving blijft aandacht behouden. Of het nu gaat om veiligheid van arbeidsmiddelen of veiligheid op bedrijfsniveau, onze deskundigen bieden ondersteuning en geven praktisch toepasbare en op maat gesneden adviezen. Dit doen we al ruim 16 jaar met heel veel passie en plezier. Onze deskundigen zijn actief in de gebieden Antwerpen, Rotterdam en in meerdere gebieden in Duitsland.

Wat je gaat doen
Als Veiligheidskundige houd je toezicht op de veiligheid bij onze klanten. Dit kunnen industriële aannemers zijn, of direct voor de eindklant. Dit doe je op een onafhankelijke manier, want veiligheid is voor iedereen even belangrijk. Voor mensen in je naaste omgeving, directe collega’s, voor bezoekers, onderaannemers of eindklanten. Jij maakt hierin geen onderscheid; iedereen kan rekenen op jouw deskundige aandacht.

Hiernaast ondersteun je de projectleiding op het gebied van veiligheid. Dit doe je door het toepassen en verder implementeren van de bestaande veiligheidsregels, het rapporteren en onderzoeken van (bijna) ongevallen en het doen van verbetervoorstellen.

Je zult dagelijks rondgangen op de werkvloer uitvoeren, zodat iedereen zijn taak en functie op een gezonde en veilige manier kan uitoefenen. Ook zorg je voor de verslaglegging in rapportagevorm in het QHSE-systeem zodat trends inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Om de beoogde veiligheidscultuur te borgen neem je actief deel aan werkoverleggen en lever je input voor de maandrapportages en het jaaractieplan.


Gevraagd

Wie wij zoeken
Jij bent iemand die vanuit je rol altijd twee stappen vooruit denkt. Je staat bekend om je praktische, doelgerichte en positief coachende aanpak. Jij bent initiatiefrijk, nauwkeurig, communicatief vaardig en goed in staat om relaties op te bouwen en te onderhouden. Je wilt voorop lopen in het proces en weet weerstand om te zetten in verbeteracties.

Daarnaast vragen wij het volgende:
– Een afgeronde technische opleiding, aangevuld met een diploma IVK-MVK-HVK
– Praktijkervaring in de bouw en/of (chemische-duurzame) industrie is een pré;
– In het bezit van VCA- VOL
– Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is pré
– Kennis van kantoorautomatisering
– Teamspeler, maar ook zelfstandig kunnen functioneren
– Inlevingsvermogen, waarmee je in staat bent op de diverse niveaus binnen de organisatie te kunnen communiceren.

Verder bieden wij
Je gaat aan de slag bij een organisatie met een hands-on cultuur, waar collegialiteit in het karakter zit. Door de dynamiek van de organisatie bieden wij je een carrière met veel afwisseling. Je komt te werken in een informele werkomgeving met gedreven professionals die over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring beschikken, en deze graag actief delen.
– Een functie voor 40 uur per week
– Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om je binnen het HSE-team verder te specialiseren
– Uitzicht op een vast dienstverband
– Een laptop en mobiele telefoon
– Een auto van de zaak
– Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband

Aanbod

Heb je interesse in deze functie/vacature of heb je vragen? Neem dan contact op met Dennis Bartels via 06-1696 4257 (appen kan ook) of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in