+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud-Beijerland.
Laad meer vacatures

Head of Analytical Development Oud-Beijerland

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TIO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.096 - € 8.226 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Bij TIO produceren we effectieve en veilige geneesmiddelen. Vanuit Oud-Beijerland bedienen we zowel de lokale als de wereldmarkt. Hierbij werken we samen met partners om goede ideeën om te zetten in concrete oplossingen voor patiënten.
De afgelopen 30 jaar hebben we als gezonde en nuchtere familieonderneming een team van 400 medewerkers opgebouwd. Van ontwikkelen naar produceren tot analyseren, iedere dag proberen we het met elkaar nog een stapje beter te doen. Met onze partners spannen we ons in om het juiste medicijn bij de juiste patiënt te krijgen, betrouwbaar en veilig.
TIO is ambitieus. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom investeren we continu in ons team en faciliteiten. Dit heeft als voorlopig resultaat dat de Verenigde Staten nu onze 2e grootste markt zijn. Dit geeft ons vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg: samen resultaatgericht ontwikkelen!

Wat ga je doen?
Ben jij klaar om een hecht team te leiden binnen een farmaceutisch laboratorium? We zijn op zoek naar een energieke en communicatief sterke Head of Analytical Development voor ons team. Deze vacature is ontstaan omdat de huidige manager, na 7 jaar, op een andere afdeling aan de slag gaat. We zijn daarom op zoek naar een sterke leider die ons kan helpen navigeren door veranderende projectkoersen.

Jouw werkplek
Je komt te werken in de kantoren van ons laboratorium, waar je een essentiële rol zult vervullen binnen verschillende teams. Je deelt de ruimte met de afdelingen Quality Control en Data Review. Daarnaast maak je deel uit van diverse projectteams. Samenwerking staat centraal in deze setting, en goede communicatie en leiderschapsvaardigheden zijn cruciaal om het diverse team succesvol te laten functioneren.

Jouw werkzaamheden in een notendop
Als Head of Analytical Development geef je leiding aan een team van 8 directe en 20 indirecte medewerkers. Naast verantwoordelijk te zijn voor de ontwikkeling en validatie van analytische methoden, draag je bij aan het algehele capaciteitsmanagement van de afdeling. Je ondersteunt andere afdelingen, lost analytische vraagstukken op, en speelt een actieve rol in (project)prijsberekeningen door nauwkeurig het analytisch werk in te schatten.

Gevraagd

Jouw persoonlijkheid
We zoeken een leider met overtuigingskracht, een scherp overzicht van processen, en de vaardigheid om anderen aan te sturen en te beïnvloeden. Een communicatieve teamspeler die energie haalt uit diverse sociale activiteiten binnen ons hechte team. Deze rol vraagt ook om flexibiliteit in het omgaan met veranderende projectkoersen, waarbij doortastendheid, directheid, assertiviteit en een besluitvaardige houding van essentieel belang zijn.

Jouw profiel
  • HBO+/WO denkniveau met 5-10 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie
  • Ervaring in leidinggeven en affiniteit met analytische/labwerkzaamheden


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten
Bij ons kun je rekenen op een inspirerende werkomgeving met ongeveer 400 collega's waarvan 65 collega's direct betrokken zijn bij ons laboratorium. We bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en sociale activiteiten. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid voor het beleid, strategische planning, innovatie binnen jouw afdeling en het laboratorium.
  • Je ontvangt een bruto maandsalaris tussen € 5.096,- en de € 8.226,- op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis.
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
    - Premievrij pensioen.
    - Goede reiskostenvergoeding.
    - Een lease fietsplan. Voordelig een fiets rijden, zowel zakelijk als privé.
    - Gezellige gezamenlijke activiteiten, waaronder yoga en bootcamp.
    - Ruime mogelijkheid voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
Interesse?
Ben jij de energieke en communicatief sterke Head of Analytical Development die ons team zoekt? Solliciteer nu en maak deel uit van ons gepassioneerde team dat streeft naar uitmuntendheid in farmaceutische ontwikkeling en innovatie!

Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Andreas Tio (Senior Director Business Development). Hij is te bereiken op 0186 286 000
Let op: de vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als waardevolle aanvulling.

TIO aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TIO zonder geldige zoekopdracht van Recruitment, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd. Dit is ook van toepassing als bij de cv’s andere documenten als inkoop- en/of leveringsvoorwaarden zijn toegevoegd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in