+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud-Beijerland.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Oud-Beijerland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeamSelect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 1.900 - € 2.600 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van ijs en ben je klaar voor een leuk avontuur? We zoeken iemand die van maandag tot en met vrijdag wil werken in een ijsfabriek. Je gaat helpen met verschillende dingen, zoals stickers plakken, zorgen dat alles klaar is voor de productie, en af en toe schoonmaken. Ook mag je soms helpen met het inpakken van ijs. Je komt te werken in een familiebedrijf dat al heel lang ijs maakt. Dit bedrijf houdt van ambachtelijk werk en maakt het beste ijs. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Houd je van ijs, heb je energie voor tien, en ben je klaar voor een smakelijk avontuur? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een team die het beste met elkaar voor heeft? Ben je daarnaast op zoek naar een baan in de productie die veel afwisseling bied?
Lees dan verder voor meer informatie!

In de bruisende ijsfabriek zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste productiemedewerker die een sleutelrol zal vervullen in binnen het productieproces. Deze voltijdse functie biedt een uitdagende werkweek van maandag tot en met vrijdag, met werktijden die vastgesteld zijn van 08:00 tot 17:00 uur.

Het bedrijf is een mooi familiebedrijf gevestigd in Oud-Beijerland wat sinds 1950 is ontstaan. Deze onderneming, doorgegeven van generatie op generatie, ademt passie voor ijs, authentieke recepten en ambachtelijk vakmanschap. Dit komt duidelijk tot uiting in het heerlijke schepijs van het bedrijf, dat synoniem staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en uitstraling.

Wat ga je doen?
Als productiemedewerker bij Gebo IJsfabriek ben je betrokken bij diverse taken in het productieproces. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:
  • Stickers plakken, Gewoon stickers op de ijsbakken plakken, maar wel netjes! Het gaat om belangrijke info zoals ingrediënten en houdbaarheidsdata. Zo weet de klant wat 'ie eet.
  • Klaarmaken voor de productie,Hier gaat het om vooruitdenken. Checken of we genoeg spullen hebben, grondstoffen klaarzetten, en zorgen dat alles in kannen en kruiken is voordat de productie begint.No stress!
  • Schoonmaakdienst draaien, af en toe een doekje hier, een sopje daar. We willen een schone boel houden. Dit houdt niet alleen ons werkplekje fris, maar zorgt ook dat alles veilig en gezond blijft.
  • Soms inpakken, Niet altijd, maar af en toe moeten we ook dingen inpakken. IJs in de verpakking stoppen, dozen stapelen, je kent het wel. Gewoon zorgen dat alles er netjes uitziet voor het de deur uitgaat.
  • Ijsbakken klaarmaken en op de lopende band zetten, Hier draait het om het opleuken van de ijsbakken met kleurtjes, logo's, en andere toffe dingen. Je moet ze ook netjes op de lopende band plaatsen, zodat alles soepel doorgaat en er geen gekke dingen gebeuren.


Gevraagd

  • Je bent beschikbaar voor een bijbaan op flexibele tijden, zoals in de avonden of weekenden;
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.


Aanbod

Wat wij bieden

Flexibele werktijden
Een prettige werksfeer in een professioneel team;
Per week of per 4 weken uitbetaling;
Een mooi salaris tussen de €1900 en €2500 bruto per maand (op basis van leeftijd en ervaring);
Reiskostenvergoeding van €0,21 per km.

Ben je geïnteresseerd na het lezen van de vacature?
Neem dan contact met ons op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in