+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud-Beijerland.
Laad meer vacatures

Machine Operator Oud-Beijerland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B), Landbouwvoertuig (T)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als Machine Operator in een snijkeuken waar je verantwoordelijk bent voor het snijden van groente en fruit. Je werkt met verschillende machines en bent op veel plekken inzetbaar. Je hoeft niet in ploegen te werken, maar soms kan het zijn dat je in het weekend wordt gevraagd. Je kunt zelf kiezen welke werktijd het beste bij jou past, of je nu liever 's ochtends, 's middags of 's avonds werkt. Je komt te werken in een team waar samenwerken en een praatje maken belangrijk zijn. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven Machine Operator. Sluit je aan bij dit fijne team in het mooie Barendrecht. Een kans die je niet wilt missen!Onze opdrachtgever zoekt een operator voor de verschillende machines in hun snijkeuken. Hier ben je verantwoordelijk voor de juiste aanvoer en uitvoer van het snijden van groente en fruit en bent op meerdere plekken inzetbaar. Als Machine Operator werk je in deze rol niet in ploegen, het kan soms wel zijn dat je wordt gevraagd om in het weekend te komen. Of je nu een ochtendmens bent of liever 's avonds/ 's nachts piekt, bij dit bedrijf kan je kiezen. Van 08:00 uur tot 17:00 uur, van 09:00 uur tot 18:00 uur of van 18:30 uur tot 03:30 uur, de keuze is aan jou!Je werkt nauw samen met anderen op de afdeling waardoor er altijd wel tijd voor een praatje is. Naast dat er hard gewerkt wordt, maakt dit het natuurlijk ook gezellig!

Gevraagd

Voor deze functie is het belangrijk dat je Nederlands of Engels spreekt. Je werkt secuur, bent enthousiast en flexibel. Je kan goed samenwerken, maar ook zelfstandig. Heb je toevallig al ervaring binnen de AGF of horeca dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Kwaliteit leveren dat zit in jouw DNA. Je bent sommige weekenden beschikbaar.

Aanbod

Wij bieden een mooie fulltime baan aan van 40 uur per week. Eerst kom je bij ons te werken, maar bij wederzijdse tevredenheid kan dit zomaar veranderen naar een vast contract bij de opdrachtgever! Je ontvangt een goed salaris op basis van jouw ervaring en leeftijd, nu snap ik dat jij graag een bedrag wilt horen. Neem hier dan vooral snel contact met ons op. Jij mag zelf kiezen welke tijden je wilt werken. Daarnaast krijg je een heerlijke vitamine boost wanneer nodig en korting op de heerlijke producten. De locatie is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht en de Hoeksche Waard.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in