+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud Gastel.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur rotatietechniek bij het leukste technische bedrijf van Nederland Oud Gastel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

European Pump Services

  • Gecontroleerde werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance / Vast contract

Vacatureomschrijving

Onderhoudsmonteur rotatietechniek . allround service engineer (fulltime, ook on-site bij klanten)

Sta jij in de startblokken om te vertrekken als de je klant je hulp nodig heeft? En heb je voordat je bij die klant aankomt al een oplossing bedacht omdat je de oorzaak van de storing doorziet? Dan is EPS op zoek naar jou.

Als allround service engineer ben je onderdeel van onze professionele serviceafdeling en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onderdelen in onze werkplaats en uiteraard ook bij onze klanten. Heb je internationale ambities? Dan vlieg je de hele wereld over voor het installeren en onderhouden van pompen, als onze klanten dat vragen.

Onze allround service engineers hebben ook storingsdiensten, deze worden natuurlijk onder het team verdeeld. In geval van calamiteiten ben je zo snel mogelijk ter plekke voor het leveren van de beste en meest efficiënte pompoplossing. Je houdt daarbij altijd rekening met de geldende wet- en regelgeving zoals VCA, ISO 9001 en IECEx 03 certificeringen.

Kom werken bij EPS
Komkommertijd bestaat niet bij ons, wij zoeken altijd naar de beste technici in het werkveld. Maak je interesse kenbaar om bij ons te komen werken en wij nodigen je uit om het gesprek aan te gaan en om een kijkje te nemen in ons bedrijf. Als de specifieke vacature die jij zoekt er vandaag niet tussen staat, maar je hebt wel technische kennis en ervaring, stuur dan alsjeblieft je gegevens naar ons toe: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. ‘Gaat niet bestaat niet’ zeggen wij bij EPS dus als jij past hebben wij plaats voor je.



Gevraagd

We zoeken gepassioneerde techneuten die enthousiast, gezellig en gedreven zijn. Je bent in het bezit van een technisch MBO 4 diploma, bijvoorbeeld in de richting van landbouwtechniek of maritieme techniek. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, denk daarbij aan (offshore) werktuigbouwkundige of dieselmonteur. Ook als je nog niet alle diploma's hebt, maar je wel graag wil leren en wil groeien, ben je bij ons van harte welkom!

Naast je rijbewijs B zijn rijbewijzen C en E ook welkom. Nederlands en Engels spreken en schrijven is voor jou geen enkel probleem. Verder heb je een grote passie voor techniek, ben je initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig.

Aanbod

EPS is de officiële Benelux distributeur van Goulds, Apollo en Bornemann pompen. We ontwikkelen, verkopen en onderhouden pompinstallaties voor de industrie, maritieme sector en offshore. Sales, support en service is wat we leveren en dat is onze kracht. We doen wat we beloven en het leveren van kwaliteit is hierin het meest belangrijk.

EPS is een groeiend bedrijf met een goede internationale positie.

Salaris

Markconform salaris, altijd in overleg! Uiteraard stellen we voor het werk bij onze klanten ook een bedrijfswagen ter beschikking.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in