+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Product Tester Metaalproducten Oud Gastel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.170 - € 3.762 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met producten en zorg je graag dat alles perfect is? In deze functie test je producten om te zien of ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Je werkt met een team aan professionele grill apparatuur en food counters. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en problemen oplost. Je werkt overdag en krijgt een kans op een vast contract. Ook is er een fijne sfeer op het werk. Dit is je kans om deel uit te maken van een team dat echt om kwaliteit geeft. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een scherp oog voor detail en kwaliteit, een analytische blik en ben jij oplossingsgericht? Wil je graag werken in een internationaal bedrijf? Dan is deze functie als Product Tester iets voor jou! Als Product Tester zorg je ervoor dat elk product voldoet aan de hoge kwaliteitseisen.

wat bieden wij jou
  • € 3170,- tot € 3762 o.b.v. ervaring
  • Gezellige werksfeer
  • Kans op overname
  • Werken in dagdienst van 7.00 tot 16.00 uur
  • Oud Gastel
  • 40 uur per week
wie ben jij

Als Product Tester werk je zorgvuldig en met een analytische blik. Je bent precies en niet snel tevreden. Je doet net dat stapje extra om ervoor te zorgen dat de producten van de allerhoogste kwaliteit zijn. Je hebt ervaring met het monteren, assembleren en testen van producten, of bent bereid om dit snel te leren. Ook vind je het leuk om te werken aan oplossingen om zo de hoge kwaliteit van producten te garanderen. Daarnaast breng je de volgende ervaring en kwaliteiten met je mee:

  • Een MBO niveau 3 of 4 opleiding in de richting van elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde. Of je hebt relevante ervaring binnen de elektrotechniek;
  • Een positieve werk instelling, je bent energiek en flexibel. Je het geen probleem om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
wat ga je doen

Het bedrijf waar je gaat weken is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van professionele grill apparatuur en food counters. Als Product Tester zorg jij ervoor dat het eindproduct voldoet aan de hoge kwaliteitseisen. Je speelt een belangrijke rol bij het controleren en testen van het eindproduct. Je bekijkt of de juiste onderdelen op de juiste manier zien gemonteerd en of dit op de juiste manier is uitgevoerd. Geconstateerde afwijkingen registreer je in het geautomatiseerde systeem. Daarnaast verhelp je kleine storingen en maak je apparatuur gebruiksklaar door het programmeren van software. Verder zijn jouw taken:

  • Uitvoeren van veiligheidstesten en beoordelen van de uitslag;
  • Oplossingen bieden om het eindproduct te verbeteren;
  • Aanbieden van apparatuur aan de assemblage afdeling om tekortkomingen te verbeteren.
waar ga je werken

De organisatie waar je komt te werken is gespecialiseerd in de metaal/food branche. Het bedrijf ontwikkelt en produceert professionele grill apparatuur en food counters voor het warm en koud presenteren van levensmiddelen. De organisatie staat voor kwaliteit. Ze staan tegenover hun klanten garant voor een goede bereiding, mooie presentatie en optimale bewaarcondities van de producten. Het team waar je komt te werken is onderdeel van de kwaliteitsafdeling. In totaal zijn er 140 medewerkers werkzaam bij het bedrijf, verdeel over verschillende afdelingen. Het team Product Testers bestaat uit 6 medewerkers.

sollicitatie

Sta je, na het lezen van deze vacature, te popelen om te beginnen? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Nog vragen? Neem dan contact via 0165-587025 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in