+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oud Gastel.
Laad meer vacatures

Hef- en Reachtruckchauffeur Oud Gastel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons, The Aloë Vera Company, zoeken we een reachtruckchauffeur die ons team komt versterken. Je speelt een belangrijke rol in ons magazijn door zware en grote goederen te vervoeren. Elke dag is anders en werk je samen met leuke collega's. Je krijgt de kans om te groeien in je carrière en we bieden interessante opleidingsmogelijkheden. Als extraatje krijg je elke maand gratis producten mee naar huis. We waarderen jouw inzet en zorgen voor goede koffie en thee. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als reachtruckchauffeur ben jij de koning/koningin van ons magazijn! Pak nu je kans om aan de slag te gaan bij The Aloë Vera Company! Je bent een belangrijke spil binnen het logistieke proces en bent verantwoordelijk voor het juiste transport van zware, grote en dure goederen. Geen dag is bij ons hetzelfde. Een kwartiertje voordat jouw dienst begint pak je nog snel een bakje koffie samen met je collega's. Dan is het tijd om weer te gaan knallen met jouw team en samen van deze dag een succes te maken! Je reachtruck staat klaar, je kunt zelfstandig aan de slag en houdt het tempo er lekker in!

Wij bieden:

Kom jij ons team versterken als hef- en reachtrucker bij Forever Direct in Oud Gastel? Wij bieden een fulltime (40 uur) baan aan, salaris afhankelijk van je ervaring. Bovendien kun je op ons rekenen voor stimulans in jouw carrière groei. We bieden interessante opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Bij ons ben je geen nummer, we waarderen je inzet en belonen je met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je krijgt 1 keer per maand een paar gratis producten mee naar huis en uitstekende koffie en thee staan altijd voor je klaar. Daarnaast is Forever Direct goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren. Bij Forever Direct geloven we in gelijke kansen voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wie je bent, als je de drive en de vaardigheden hebt kun je er bij ons een succes van maken. Wij volgen de Algemene Wet Gelijke Behandeling ten alle tijden. Dus, ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan nu en groei met ons mee!

Wij vragen:

Heb jij zin om jouw stuurmanskunsten te laten zien bij Forever Direct in Oud Gastel als hef- en reachtrucker? Wij zijn op zoek naar een fulltimer die het verschil wil maken in ons magazijn. Hier zijn de essentials die wij verwachten van onze ideale kandidaat: - Je hebt een geldig hef- en reachtruckcertificaat. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden. - Je houdt van aanpakken en kunt nauwkeurig werken. - Je bent fysiek in staat om 40 uur per week te werken. - Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt veilig. Ben jij de persoon die deze afdeling wil versterken? We verwelkomen iedereen die gemotiveerd is en aan de eisen voldoet. Jouw ambities matchen die van ons toch?

Waar ga je werken:

Forever Direct is een dochteronderneming van een grote Amerikaanse organisatie, Forever Living Products. Forever Living Products is zeer gepassioneerd over het verrijken van het leven van de mensen. Zij ontwikkelen en vervaardigen producten op basis van de Aloë Vera met het doel om er beter uit te zien en zich beter te voelen. Deze producten worden verkocht aan eind gebruikers door 9,5 miljoen Forever Business Owners in meer dan 160 landen wereldwijd. Forever Direct distribueerd de producten in ongeveer 90 landen naar hun nationale distributiecentra . Elf NDC’s zullen migreren om Forever Business Owners direct te leveren op een internationale basis in Noord- West Europa. Dit wordt ondersteund door substantiële investeringen in een semi-automatische oplossing genaamd “pick by light”. De overige bulk landen zullen op een maandelijkse basis hun leveringen ontvangen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in