+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ouddorp.
Laad meer vacatures

Medewerker Leisure & Entertainment Ouddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roompot Vakanties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.202 - € 2.635 p/m

Vacatureomschrijving

Even voorstellen...

Als ras-entertainer kan jij goed je ei kwijt in deze ontzettend leuke functie als leisure & entertainment medewerker op strandpark Duynhille. Jij stuitert van de energie en weet als geen ander hoe je de kinderen op het park kan vermaken.


Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Jouw werkzaamheden zijn ontzettend divers. De Kids Club is jouw domein! Hier worden dagelijks de mooiste creaties gemaakt door de kinderen, de lekkerste brownies gebakken of de coolste vogelhuisjes in elkaar getimmerd. Buitenom de activiteiten in de Kids Club ben jij op zomerse dagen vaak ook buiten te vinden, om daar leuke outdoor activiteiten op touw te zetten. 

Verder ben jij een echt podiumbeest en schroom jij niet om Koos Live (de minidisco) te presenteren als echte entertainer.  Naast alle diverse activiteiten waarbij jij ondersteunt, help jij ook onze gasten bij de verhuurbalie, waar jij een ruim assortiment aan verhuurobjecten aanbieden zal. Hieronder vallen onder andere fietsen en onze E-choppers.

Heb jij daarnaast nog creatieve ideeën? Maak deze dan kenbaar bij onze manager leisure & entertainment Sharona. Samen kunnen jullie met het gehele team zorgen voor een ultieme beleving bij onze gasten.


Wat kun je van ons verwachten?
  • Je salaris is tussen de €2.202 en €2.635 bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring);
  • Fulltime baan binnen een gezellig, collegiaal en hardwerkend team;
  • Ruimte voor al jouw goede ideeën en mee te denken over de invulling van het programma;
  • Je krijgt je kosten van je reis terug met €0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur);
  • 8% vakantiegeld;
  • Personeelspas met leuke voordelen waar je gebruik van kan maken samen met familie en vrienden. Gratis of met korting een dagje naar bijvoorbeeld het zwembad, de bowling en de wellness;

Wie ben jij?

De functie van Leisure & Entertainment medewerker is uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Kun jij onderstaande punten afvinken? Dan voegen wij jou toe aan ons gezellige entertainment team!

  • Jij kunt jezelf goed in Koos (onze mascotte) verplaatsen;
  • Jij zit vol met leuke, nieuwe ideeën om onze gasten te entertainen;
  • Beschikbaar vanaf 29-03 t/m 03-11 (in deze periode bieden wij L&E activiteiten aan op het park);
  • Met onze buitenlandse gasten communiceren eng? Nee, jij ziet het als een uitdaging om iedereen bij jouw show of een activiteit te betrekken!

Toonaangevend

Jouw bestemming

Pal achter de duinen van het Zuid-Hollandse Ouddorp aan Zee verrijs het mooie strandpark Duynhille: een uniek park op een toplocatie, namelijk op loopafstand van het uitgestrekte Noordzeestrand. De jongste gasten vermaken zich hier prima met de vele activiteiten en de Kids Club. En heb je zin in een dagje uit? Huur een fiets op het park en ontdek de waterrijke omgeving van Ouddorp. Ook bevindt zich op het park een mini market en restaurant waar de gasten gebruik van kunnen maken.


Contactinformatie

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Op die manier komen je gegevens meteen bij ons in het systeem en kunnen we je sollicitatie het beste in behandeling nemen.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact via 0113-820781 of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


HR Roompot
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in