+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oude-Tonge.
Laad meer vacatures

Allround medewerker Soepen Oude-Tonge

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maître

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij wordt specialist in lekkere verse soepen, gemaakt van mooie verse ingrediënten.


Wat ga je doen? 

Je bent verantwoordelijk voor de totale productielijn, van het koken tot en met het sealen en etiketteren van onze lekkere soepen! Je werkt op basis van procesbeschrijvingen die nauwkeurig moeten worden opgevolgd. Adequaat controleer je de materialen, middelen en machineonderdelen. Maar dat is nog niet alles! Ook help je bij het ombouwen van de productielijnen en zorg je ervoor dat onze soepen aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen voordat ze naar de expeditie gaan. En als er zich problemen voordoen, weet je deze vakkundig en snel op de lossen. Natuurlijk houd je ook de afdeling ordelijk, schoon en veilig.


Wat wordt er van jou verwacht?

Wij zoeken iemand die niet alleen een teamplayer is, maar ook een echte krachtpatser met een afgeronde MBO- 2/3 opleiding en bij voorkeur werkervaring in de voedingssector met kennis van HACCP! Heb je dat nog niet? Dan scholen wij je bij. Ben je benieuwd wat wij nog meer van jou verwachten? Mail, bel of app ons! 


Wat bieden wij?

Als je bij ons aan de slag gaat, word je opgeleid binnen onze kookfabriek. En als jij laat zien wat je kan, zijn er mogelijkheden om door te ontwikkelen binnen ons groeiende bedrijf. Je werkt informeel en nauw samen met collega’s uit andere teams in een 2 ploegen schema. 

  • We starten met een jaarcontract en als het ons beiden bevalt, dan zetten we dat zo snel mogelijk om naar een vast contract;
  • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring conform de gemaksvoeding CAO;
  • 25 vakantiedagen en 15 adv dagen per jaar, met mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen;
  • Een bijdrage aan je bedrijfsfitness-abonnement;
  • Reiskostenregeling volgens gemaksvoeding CAO;
  • Goede pensioenvoorziening en collectiviteitskorting bij aanvullende zorgverzekeringen.
Mis deze kans niet en reageer direct!

Hoe ziet het sollicitatieproces er uit?
  1. Stap 1 Kennismaking
    Na jouw sollicitatie neemt een van onze recruiters contact met je op voor een informele kennismaking. Via een telefonisch gesprek is er een eerste wederzijdse kennismaking. Wij leren jou beter kennen en jij kunt ons verdiepende vragen stellen over ons bedrijf en de functie. Afhankelijk van de functie kan een assessment onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
  2. Stap 2 Eerste gesprek
    Na deze kennismaking volgt er een gesprek op locatie, dit gesprek vindt in ieder geval plaats met jouw toekomstige leidinggevende. Daarnaast sluit er vaak een collega van recruitment/HR aan of één van jouw toekomstige collega’s.
  3. Stap 3 Rondleiding
    Zijn wij na het eerste gesprek overtuigd en ben jij na dit gesprek nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een rondleiding op locatie. Jouw toekomstige leidinggevende laat je de toekomstige werkplek zien en neemt je mee in productie zodat je hier ook een beeld van krijgt.
  4. Stap 4 Eindgesprek
    Direct na de rondleiding volgt het eindgesprek, hierbij spreek je met verschillende collega’s om een goed beeld te krijgen van de organisatie en cultuur op de werkvloer.
  5. Stap 5 Arbeidsvoorwaardenvoorstel
    Zijn wij en jij nog steeds overtuigd? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Ga je hiermee akkoord dan schudden we elkaar de hand en heten we jou van harte welkom als onze nieuwe collega!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in