+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oude-Tonge.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Oude-Tonge

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van innovatieve bouwtechnologieën en draag bij aan een groenere toekomst als junior Werkvoorbereider in een bruisende omgeving. Werk aan inspirerende projecten waar jouw inbreng telt, terwijl je geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals baangarantie, een aantrekkelijk salaris, woon-werkvergoeding, en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door vakspecifieke opleidingen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ambitieuze bouwliefhebber die hunkert naar een rol waarin jouw passie voor gestroomlijnde projectvoorbereiding tot leven komt? Wij bieden een unieke kans voor een junior Werkvoorbereider die gedreven is om zijn carrière te lanceren in een bruisende en innovatieve omgeving in Oude Tonge. Wordt jij onze Werkvoorbereider, die verantwoordelijk is voor de volledige voorbereiding van onze bouwprojecten? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden!


Waar ga je werken?

Ontdek een bruisende werkplek in Oude Tonge, waar innovatieve oplossingen voor diverse behoeften centraal staan. De flexibele gebouwen, gebaseerd op duurzame bouwtechnologieën, passen zich moeiteloos aan aan veranderende omstandigheden, of het nu gaat om uitbreiding, vernieuwing, verplaatsing of andere vereisten. Sluit je aan bij dit team van gepassioneerde professionals die samenwerken aan inspirerende projecten, waarbij ruimte is voor jouw unieke bijdrage. Deze opdrachtgever zet zich in voor een groenere toekomst door efficiënt gebruik van middelen en materialen, waardoor de constructies niet alleen gewaardeerd worden door mensen, maar ook door de natuur. Kom jij het team versterken in de rol van Werkvoorbereider?


Wat ga je doen?

Als junior Werkvoorbereider in Oude Tonge ben jij de spil in het web van onze bouwprojecten. Je krijgt de kans om een gedetailleerd projectplan op te stellen, waarbij je de voortgang nauwlettend in de gaten houdt. Je identificeert knelpunten en zoekt naar mogelijkheden voor verbetering in planning en budgettering. Door jouw scherpe onderhandelingsvaardigheden zorg je ervoor dat materialen tegen de beste prijs worden besteld en tijdig worden geleverd. Bovendien draag je bij aan innovatieve denktanks en geef je actief input voor productontwikkeling. In deze functie werk je nauw samen met de projectleiding, leveranciers, inkoop, tekenaars en de calculator.


Wat verwachten wij van jou?

Ben jij degene die wij zoeken als Werkvoorbereider in Oude Tonge? We zoeken een junior met een MBO+ / HBO werk- en denkniveau en een passie voor bouwkunde. Ook spreek je goed Nederlands en beheers je de Engelse taal. Relevante werkervaring is een pluspunt, maar bovenal zoeken we iemand die denkt in oplossingen en snel kan schakelen. Solliciteer nu en laat jouw talent schitteren in ons team!


Wat kun je van ons verwachten

Jij bent een belangrijke aanwinst voor onze organisatie! Je hebt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door het volgen van vakspecifieke opleidingen vanuit Maintec of via de opdrachtgever. Als Werkvoorbereider in de regio Oude Tonge is voor jou belangrijk om te weten dat:

  • Je op basis van een 40-urige werkweek tussen de € 2.600 en € 3.800 bruto verdiend per maand;
  • Je baangarantie hebt door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Je een woon-werkvergoeding krijgt van € 0,23 cent per gereden kilometer;
  • Je bent werkzaam in CAO Timmerindustrie;
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en de mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit Maintec of via de opdrachtgever;
  • Je ontvangt de benodigde apparatuur, zoals een laptop en telefoon;
  • Je krijgt een thuiswerkvergoeding van € 3,35 per thuisgewerkte dag.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in