+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudewater.
Laad meer vacatures

Junior Mechanical Engineer (Autodesk Inventor) Oudewater

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als Junior Mechanical Engineer werk je aan unieke projecten en zie je jouw ontwerpen echt tot leven komen. Je maakt technische tekeningen en kunt zelfs helpen met het bouwen en testen van prototypes. Het bedrijf waar je komt te werken maakt speciale machines voor klanten over de hele wereld. Je krijgt een goed salaris en er is veel ruimte om te leren en te groeien. Ook zijn er leuke teamactiviteiten en een fijne, ongedwongen sfeer. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Wil jij je als Junior Mechanical Engineer ontwikkelen binnen een prachtig bedrijf binnen de industriele maakindustrie? Dan is dit een mooie kans voor jou! Hier ga jij als Mechanical Engineer aan de slag met het ontwerpen van maatwerk oplossingen van apparatuur voor allerlei verschillende klanten. Je gaat de wens van de klant omzetten in technische tekeneningen (met behulp van 3D CAD tekenprogramma's zoals Autodesk Inventor) en als je dat leuk vindt kun je samen met je collega's ook echt prototypes gaan bouwen en testen. Uiteindelijk gaat het product dat jullie hebben ontworpen in-house in productie in de eigen werkplaats, zodat jij het dus echt tot 'leven' ziet komen. Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering ben jij dus betrokken bij de engineering!

Baanaanbod

• Salaris oplopend tot 4500 euro per maand
• 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen
• Pensioenregeling
• Laptop en telefoon
• Een enthousiast en professioneel team van techneuten als collega's
• Steeds weer nieuwe uitdagende projecten, geen saaie baan

Functie-eisen

• Je hebt een opleiding gedaan in de techniek
• 3D CAD software, daar kan jij mee overweg
• Je hebt een passie voor techniek en innovatie

Bedrijfsprofiel
Jij gaat werken bij een bedrijf dat voor nationale en internationale klanten in de industrie speciale machines ontwikkelt die worden gebruikt binnen het productieproces. Het zijn vaak klant specifieke apparaten die helemaal naar wens van de klant worden geproduceerd. Het bedrijf bestaat al zo'n 50 jaar en is financieel zeer gezond, de opdrachten stromen binnen. Er werkt een enthousiast, professioneel team met junior en senior techneuten die samen werken aan de mooiste apparatuur, helemaal volgens de laatste innovaties. Het bedrijf biedt zeer veel studie mogelijkheid, er is heel veel ruimte voor ontwikkeling. Naast het werk zijn er heel veel leuke uitjes en BBQ's, de sfeer is prettig en informeel! Meer informatie of direct solliciteren? Wil jij hier eens langs voor een kennismaking en een kop koffie? Twijfel niet en solliciteer! Wil je meer informatie, of zoek je misschien iets anders binnen de techniek? Mail mij! Contactpersoon: Thomas KeijzerEmail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in